ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Δημοσκόπηση Alco: 8 στους 10 πολίτες βλέπουν συγκάλυψη για το έγκλημα των Τεμπών

Η νέα δημοσκόπηση της Alco καταγράφει απώλεια δυνάμεων για την κυβέρνηση

Δημοσκόπηση Alco: 8 στους 10 πολίτες βλέπουν συγκάλυψη για το έγκλημα των Τεμπών

H δημοσκόπηση της Alco αποκάλυψε ότι 8 στους 10 πολίτες πιστεύουν ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης για το έγκλημα των Τεμπών.

Συγκεκριμένα στο ερώτημα «ένα χρόνο μετά το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη, θεωρείται ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες ή δεν υπάρχουν και και γίνεται προσπάθεια συγκάλυψης» το 77% απάντησε ότι γίνεται απόπειρα συγκάλυψης, έναντι του 11% που απάντησαν ότι δεν υπάρχουν πολιτικές ευθύνες. Δηλαδή, 8 στους 10 σχεδόν πολίτες που λένε ότι υπάρχει προσπάθεια συγκάλυψης, ενώ 6 στους 10 είναι ψηφοφόροι της ΝΔ.

Η εικόνα για την Δικαιοσύνη, σχετικά με τον χειρισμό για το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα, με 7 στους 10 να πιστεύουν ότι δεν γίνεται σωστή διαχείριση.

Ειδικότερα το 38% απάντησε καθόλου στο ερώτημα «εμπιστεύεστε πολύ, αρκετά, λίγο ή καθόλου τη δικαιοσύνη σε σχέση με την απόδοση ποινικών ευθυνών για το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη». Το 29% απάντησε λίγο, 22% αρκετά, 5% πολύ και ποσοστό 6% είπε δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Στο ερώτημα αν «πιστεύετε ότι μετά το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών έχουν γίνει όσα πρέπει για να μην ξαναεπαναληφθεί» το 77% απάντησε «όχι», έναντι του 9% που είπε «ναι». Ένα ποσοστό του 14% που είπε δεν ξέρω/δεν απαντώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο δείκτης ικανοποίησης για την κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι να χάνει δύο μονάδες τον μήνα, αφού στο ερώτημα «είστε πολύ αρκετά, λίγο ή καθόλου ικανοποιημένοι από την κυβέρνηση», αφού το 46% δήλωσε ότι δεν είναι «καθόλου» ικανοποιημένοι, το 29% «λίγο», το 23%«πολύ/αρκετά» και ένα ποσοστό 2% «δεν ξέρω/δεν απαντώ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.