ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

«Δύναμη για την Ελλάδα»: Ο πρώην ΥΠΑΜ Π.Παναγιωτόπουλος δημιουργεί think tank πολιτικού προβληματισμού και παρέμβασης

Στελεχώνουν ακαδημαϊκοί, συνδικαλιστές, επιστήμονες, απόστρατοι αξιωματικοί κλπ

«Δύναμη για την Ελλάδα»: Ο πρώην ΥΠΑΜ Π.Παναγιωτόπουλος δημιουργεί think tank πολιτικού προβληματισμού και παρέμβασης

«Δύναμη για την Ελλάδα» είναι η ονομασία της νέας «δεξαμενής σκέψης» (think tank), που με πρόεδρο τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας και γνωστό δικηγόρο και δημοσιογράφο Πάνο Παναγιωτόπουλο, δρομολογεί ήδη διεργασίες στο χώρο της ευρύτερης Δεξιάς και Κεντροδεξιάς, προβάλλοντας ένα έντονο πατριωτικό και κοινωνικό πρόσημο και εκφράζοντας τον έντονο προβληματισμό χιλιάδων οπαδών και στελεχών της ευρύτερης Δεξιάς και Κεντροδεξιάς.

Εντός των προσεχών ημερών ο Πάνος Παναγιωτόπουλος θα ανακοινώσει το επιστημονικό συμβούλιο του Κέντρου Μελετών για τα Εθνικά Θέματα, την Οικονομική Ανάπτυξη και την Κοινωνική Δικαιοσύνη «Δύναμη για την Ελλάδα», στο οποίο συμμετέχουν διακεκριμένες προσωπικότητες της ακαδημαϊκής και πανεπιστημιακής ζωής, ανώτατοι απόστρατοι αξιωματικοί από το χώρο των Ενόπλων Δυνάμεων και της ΕΛ.ΑΣ, γνωστοί επιστήμονες, αλλά και συνδικαλιστές σε διαφόρους χώρους εργασίας.

Αξίζει να υπογραμμιστεί ότι στον κεντρικό πυρήνα της νέας ‘δεξαμενής σκέψης’ μετέχουν σε ηγετικές θέσεις του οργανωτικού πυρήνα διακεκριμένα πρόσωπα και από την Ελληνική Περιφέρεια, που ξεχωρίζουν για τη δυναμική τους παρουσία στις τοπικές κοινωνίες και για το επιστημονικό, πολιτικό και επαγγελματικό τους εκτόπισμα, όπως το ιστορικό στέλεχος της Ν.Δ και γνωστός φυσικός επιστήμων Γιώργος Αδαμούλης από τη Θεσσαλία, ο γιατρός Δημήτρης Τσανικλίδης από το ισχυρότατο Ποντιακό στοιχείο, ο διδάκτωρ Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου της Βιέννης Θεόδωρος Σούμπασης από τη Σύρο, ο επιχειρηματίας Κώστας Παπακωνσταντίνου από τη Δυτική Αττική, δημοτικοί σύμβουλοι και τοπικοί παράγοντες από το Λεκανοπέδιο Αττικής και τον Πειραιά, καθώς και ισχυροί αυτοδιοικητικοί παράγοντες από τη Μακεδονία και τη Θράκη και από την Πελοπόννησο, την Κρήτη, το Αιγαίο και τα Ιόνια νησιά,.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.