Ωραίο πράγμα να μοιράζεις 1,5 δισ, ευρώ σε όποιον θέλεις, απλά με μια υπογραφή, ε;

Έγκλημα στα Τέμπη: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας κατά την επανέναρξη της δίκης που διεξάγεται στη Λάρισα

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται τόσο εντός όσο και γύρω από το συνεδριακό κέντρο «Γαιόπολις»

Έγκλημα στα Τέμπη: Δρακόντεια τα μέτρα ασφαλείας κατά την επανέναρξη της δίκης που διεξάγεται στη Λάρισα

Δρακόντεια θα είναι τα μέτρα ασφαλείας κατά την επανέναρξη της δίκης που διεξάγεται στη Λάρισα.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις θα βρίσκονται τόσο εντός όσο και γύρω από το συνεδριακό κέντρο «Γαιόπολις».

Σύμφωνα με πληροφορίες, θα διατεθούν διμοιρίες υποστήριξης, ομάδες αποκατάστασης τάξης, αστυνομικοί εντός της αίθουσας, οι οποίοι θα αναδιπλώνονται και θα αυξομειώνονται ανάλογα με τις ανάγκες, καθώς επίσης και άνδρες των ΟΠΚΕ.

Παράλληλα, θα βρίσκεται η Τροχαία που θα διευκολύνει την κυκλοφορία πέριξ της εγκατάστασης, ενώ αστυνομικοί της Ασφάλειας θα περιπολούν πέριξ της εγκατάστασης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.