ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Έξι καλεσμένοι μιλούν στο Black Monday για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας (βίντεο)

Στην τηλεόραση του Pronews

Έξι καλεσμένοι μιλούν στο Black Monday για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας (βίντεο)

Έξι ημέρες πριν τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου η τηλεόραση του Pronews παρουσιάζει τις πιο σημαντικές θέσεις για την πολιτική και την οικονομία όπως εκφράστηκαν από τους καλεσμένους του Τάσου Γκουριώτη τη σεζόν που μας πέρασε. 

Η Ελλάδα ετοιμάζεται για εκλογές και το Pronews TV έχει για εσάς το Best of των συνεντεύξεων του Black Monday.

Στο Black Monday βρέθηκαν έξι εξέχοντες καλεσμένοι, οι οποίοι μας μίλησαν για την Ελλάδα του σήμερα και το τι περιμένουμε για το μέλλον.

Αυτοί είναι ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος και βουλευτής Επικρατείας και υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ Ευάγγελος Αντώναρος, ο ανεξάρτητος βουλευτής Αντώνης Μυλωνάκης, ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, Σάββας Τσιτουρίδης, ο πρώην υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Σαμαρά και πρώην βουλευτής Αργύρης Ντινόπουλος, ο οικονομολόγος και αναλυτής Νίκος Ιγγλέσης και ο δημοσιογράφος, συγγραφέας Γιώργος Χαρβαλιάς.

Η τηλεόραση του PRONEWS μεταδίδεται σε Πελοπόννησο, νότια +Στερεά Ελλάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνθο, νησιά Αργοσαρωνικού, Κύθηρα σε ελεύθερη λήψη μέσω DIGEA (δίαυλος 37, συχνότητα 602 ΜHz), στο κανάλι του Pronews TV στο YouTube, στο pronewstv.gr και φυσικά στο pronews.gr.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.