
Ακόμα ένα βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα για να καταδείξει την ποιότητα των αστείων που κάνει ο Πάρις Ρούπος στις παραστάσεις του.
«Θύμα» του αυτή τη φορά ήταν η Αγία Φωτεινή με την εικόνα της οποίας ο συγκεκριμένος είπε ότι… αυνανίστηκε.
Έτσι, μετά τα όσα ανέφερε για τα βοθρολύματα και την ελληνική σημαία, τη δολοφονία του Τσάρλι Κερκ και τα αστειάκια με τον εμφύλιο – μια μαύρη σελίδα στην ιστορία της Ελλάδας – που προκάλεσαν το τέλος της συνεργασίας του με την Pizza Fan, τώρα έρχεται η προσβολή του θρησκευτικού αισθήματος των Ορθοδόξων Ελλήνων (και όχι μόνο των Ελλήνων).
Όπως μπορούμε να ακούσουμε, ο Πάρις Ρούπος, ανέφερε πως ενώ βρισκόταν σε φυλάκιο, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής του θητείας, είχε… σεξουαλικές ορμές, με αποτέλεσμα να αυνανιστεί με την εικόνα της Αγίας Φωτεινής!
Δείτε βίντεο:
Πάρις Ρουπος ο αριστερός κωμικός που θεωρεί δικαίωμα του ως καλλιτέχνη την προσβολή των Αγίων της Εκκλησίας μας. Δεν ξέρω πως να χαρακτηρίσω το αισχρό αστείο του με την Αγία Φωτεινή! Και όμως κάποιοι πληρώνουν για την παράσταση του, γελάνε και τον χειροκροτουν..!😠 pic.twitter.com/A19BMZ32rl
— @nikolaosderes (@nikolaosderes) September 29, 2025
Και η αηδία έχει τα όριά της! Γιατί τα «αστειάκια» με τα ιερά και τα όσια, δεν είναι σάτιρα.
Αντίθετα, αυτό συνιστά στρατευμένη τέχνη με σαφείς εμμονές σε ό,τι είναι αντίθετο με τα πιστεύω του «καλλιτέχνη» που επιδίδεται σε τέτοιου είδους ανοησίες.
Γιατί στο τέλος, η ελευθερία του ενός (στην προκειμένη περίπτωση της τέχνης) τελειώνει εκεί, όπου ξεκινά η ελευθερία του άλλου.
Αυτό άλλωστε είναι η πεμπτουσία της δημοκρατίας.
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.