ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

«Εμφύλιος» στη Νέα Δημοκρατία: Ο Κ.Μητσοτάκης ήθελε να «πετάξει εκτός» συνεδρίου τους «αντιδραστικούς»!

Πληροφορίες ότι το πήρε πίσω

«Εμφύλιος» στη Νέα Δημοκρατία: Ο Κ.Μητσοτάκης ήθελε να «πετάξει εκτός» συνεδρίου τους «αντιδραστικούς»!

Έντονες αντιδράσεις υπάρχουν τις τελευταίες ημέρες στη Νέα Δημοκρατία, λόγω της απόφασης του Κυριάκου Μητσοτάκη να αποκλείσει από το συνέδριο του κόμματος τους εκπροσώπους του συνδικαλιστικού κινήματος. 

Σύμφωνα με τις πληροφορίες αν και τις τελευταίες ημέρες γινόταν μια συζήτηση να συμμετέχουν έστω οι επικεφαλής των δευτεροβάθμιων οργανώσεων του συνδικαλιστικού κινήματος και κατατέθηκε πρόταση να επανέλθει η πρόβλεψη για τη συμμετοχή 101 συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα και 101 στελεχών της ΔΑΚΕ Δημοσίου Τομέα, κάτι τέτοιο απορρίφθηκε.

Μάλιστα πίσω απ’ αυτή την απόφαση είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης που με την εκλογή του ως πρόεδρος του κόμματος άλλαξε το καταστατικό και την πρόβλεψη για συμμετοχή των εκπροσώπων των συνδικαλιστών.

Αυτοδικαίως συμμετέχουν μόνο ο πρόεδρος ή ο ΓΓ των τριτοβάθμιων οργανώσεων εφόσον ανήκουν στη Νέα Δημοκρατία, δηλαδή μόνο ο ΓΓ της ΓΣΕΕ, Νίκος Κιουτσιούκης.

«Πετάνε εμάς από το Συνέδριο για να ακούγονται μόνο τα golden boys!» είπαν χαρακτηριστικά συνδικαλιστές της Ν.Δ.

Το 14ο Εθνικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας θα διεξαχθεί από τις 6 έως τις 8 Μαΐου 2022 στο Metropolitan Expo.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Να σημειωθεί ότι εδώ και λίγες ώρες και μετά τις αντιδράσεις ο Κ.Μητσοτάκης φέρεται πώς έκανε πίσω.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.