ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ενοχλημένος ο Α.Πορτοσάλτε για τις εκδηλώσεις οργής εναντίον του: «Να μην αρχίζουν οι αγώνες αν δεν κατέβουν πρώτα τα πανό»

Ξέχασε τις δηλώσεις περί «θυσιών για να βελτιωθούμε»

Ενοχλημένος ο Α.Πορτοσάλτε για τις εκδηλώσεις οργής εναντίον του: «Να μην αρχίζουν οι αγώνες αν δεν κατέβουν πρώτα τα πανό»

Οι αγώνες στα γήπεδα «δεν θα έπρεπε να ξεκινούν» με κρεμασμένα «κουρελόπανα», είπε ο Άρης Πορτοσάλτε, ενοχλημένος που ο κόσμος έχει εξοργιστεί μαζί τους για την φιλοκυβερνητική του στάση.

«Σε κανένα ευρωπαϊκό κράτος, πουθενά, δεν θα άρχιζε αγώνας με κρεμασμένα κουρελόπανα, δεν σφυρίζει ο διαιτητής αν δεν κατέβουν τα κουρέλια …  Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν σοβαροί θεσμοί», σχολίασε μεταξύ άλλων.

Φυσικά τις δηλώσεις περί «θυσίας για να βελτιωθούμε» δεν τις σκέφτηκε και ούτε το γεγονός ότι δύο τρένα βρίσκονταν στην ίδια γραμμή επί σχεδόν ένα τέταρτο χωρίς να το πάρει χαμπάρι κανείς.

Ο δημοσιογράφους του ΣΚΑΪ μάλιστα, «στοχοποίησε» τις διοικήσεις, συγκεκριμένα της ποδοσφαιρικής ΑΕΚ και του μπασκετικού Ολυμπιακού, λέγοντας χαρακτηριστικά «είναι θέμα και διοικήσεων».

Βέβαια πανό εναντίον του υπήρχαν και σε πολλά άλλα γήπεδα όπως και σε αυτό του Παναθηναϊκού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς δεν έχει καταλάβει πως οι οπαδοί όταν είναι οργισμένοι αδιαφορούν για το τι λένε οι διοικήσεις τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.