ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Ενοχλημένος ο Ν.Κακλαμάνης: «Προσβλητικό να με ενημερώσει ένας υπουργός για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας συμφώνησε με τον Σαμαρά, ότι δεν μπορεί να απέχουν οι βουλευτές

Ενοχλημένος ο Ν.Κακλαμάνης: «Προσβλητικό να με ενημερώσει ένας υπουργός για το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια»

Προσβλητικό είναι για τον ίδιο η ενημέρωση από υπουργό για το νομοσχέδιο που αφορά τα ομοφυλόφιλα ζευγάρια, δήλωσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Νικήτας Κακλαμάνης.

Όπως είπε, είναι βουλευτής από το 1990 ενώ ανήκει στην γαλάζια παράταξη από το 1964, για τον λόγο αυτό εκτιμά ότι για ένα τόσο σοβαρό θέμα είναι απαραίτητο να συγκληθεί η κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, υπό τον πρωθυπουργό, ώστε να ενημερωθούν σε βάθος «από το πρωί έως το βράδυ», οι βουλευτές.

Ταυτόχρονα, ο Ν.Κακλαμάνης, εξέφρασε την διαφωνία του με την έμμεση προτροπή του Κυριάκου Μητσοτάκη σε όσους βουλευτές διαφωνούν να απέχουν από την ψηφοφορία αντί να καταψηφίσουν. «Δεν μου άρεσε η δήλωση του πρωθυπουργού, δεν συμφωνώ με την αποχή όταν είσαι ελεύθερος να ψηφίσεις ότι θες, πρέπει να ψηφίσεις». Επιπλέον, ο Ν.Κακλαμάνης, δήλωσε ότι εφόσον «δει στο χαρτί» το νομοσχέδιο, θα είναι υπέρ του νομοσχεδίου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, είπε ότι στα 33 χρόνια της κοινοβουλευτικής του παρουσίας, δεν θυμάται ποτέ να απείχε από ψηφοφορία σε όλα τα χρόνια του κοινοβουλευτικού βίου του και πως δεν έχει υπάρξει μία φορά που να μην υπερψήφισε ή καταψήφισε διατάξεις σύμφωνα με τα πιστεύω του. Υπενθύμισε μάλιστα ότι καθώς είχε καταψηφίσει μνημονιακές διατάξεις, είχε διαγραφεί με απόφαση του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μιλώντας για τους υπουργούς που έχουν εκφράσει δημόσια την διαφωνία τους, σχολίασε αιχμηρά ότι «όταν ένας υπουργός διαφωνεί, να αφήσει την καρέκλα του και να φύγει. Όποιος δεν θέλει να ψηφίσει, φεύγει από την θέση του».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.