ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ένταση στην Εξεταστική για τα Τέμπη: «Το χέρι αυτό στη γυναίκα σας και την κόρη σας» είπε η Μ.Αποστολάκη στον Μ.Λαζαρίδη

Ανέβηκαν οι τόνοι στην Εξεταστική Επιτροπή

Ένταση στην Εξεταστική για τα Τέμπη: «Το χέρι αυτό στη γυναίκα σας και την κόρη σας» είπε η Μ.Αποστολάκη στον Μ.Λαζαρίδη

Στην Εξεταστική Επιτροπή για το έγκλημα στα Τέμπη δημιουργήθηκε ένταση όταν η «γαλάζια» πλειοψηφία απέρριψε ξανά την κλήση κομβικών μαρτύρων για την εξέλιξη της διερεύνησης της υπόθεσης.

Ο Βασίλης Κόκκαλης εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ μιλούσε υπέρ της κλήσης στην Εξεταστική του προέδρου των μηχανοδηγών Κώστα Γενιδούνια λέγοντας χαρακτηριστικά πως «δεν συμφέρει την κυβέρνηση να ακουστεί η φωνή του κ. Γενιδούνια».

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Δημήτρης Μαρκόπουλος τον διέκοπτε με ένταση και έφθασε στο σημείο να ισχυριστεί πως «τα συμφέροντα της Hellenic Train θα υπερασπιστεί ο κ. Γενιδούνιας, είναι στο payroll Καποτόρτο».

Η ένταση περίσσεψε, μάλιστα, όταν την ώρα που η Μιλένα Αποστολάκη εγκαλούσε τον Δημήτρη Μαρκόπουλο σε σχέση με όσα είπε για τον Κώστα Γενιδούνια ο «γαλάζιος» Μακάριος Λαζαρίδης εκτός μικροφώνου ανέφερε τον Άκη Τσοχατζόπουλο και με απαξιωτικό τρόπο κούνησε το χέρι του προς την πλευρά της Μιλένας Αποστολάκη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την βουλευτή του ΠΑΣΟΚ να του απαντά πως «ξέρει από τραμπουκισμούς η ΝΔ. Το χέρι αυτό στη γυναίκα και την κόρη σας» και τον βουλευτή της ΝΔ να λέει πως έχει κουράσει η αντιπολίτευση να στήνει σόου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.