ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επικός Α.Μπέος σε φωτογράφιση: «Εγώ δεν είμαι η Φουρέιρα» (βίντεο)

Η φωτογράφος του ζητούσε και άλλες πόζες

Επικός Α.Μπέος σε φωτογράφιση: «Εγώ δεν είμαι η Φουρέιρα» (βίντεο)

Η προεκλογική εκστρατεία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές απαιτεί φωτογραφήσεις και… υπομονή στα χέρια των επαγγελματιών, ωστόσο ο Αχιλλέας Μπέος δεν έχει χρόνο για χάσιμο.

Σε βίντεο που δημοσίευσε ο ίδιος στο TikTok από το backstage του προεκλογικού αγώνα, ο δήμαρχος Βόλου που θα διεκδικήσει τον Δήμο για άλλη μια τετραετία, εμφανίζεται να δυσανασχετεί με το μακιγιάζ και τις οδηγίες του φωτογράφου, σχολιάζοντας μάλιστα με χιουμοριστική διάθεση:

«Εγώ δεν είμαι η Φουρέιρα, ο Μπέος είμαι!» ακούγεται να λέει, ενώ στον φωτογράφο που του ζητούσε και άλλες πόζες απάντησε: «Ελα, με τρελάνατε τώρα μια ώρα, έχω και δουλειές να κάνω!».

@achilleasmpeos

🤦🏻Τι περνάω για μία ρημάδα φωτογράφηση. Λες και είμαι η Φουρέιρα, ο Μπέος είμαι! #achilleasmpeos #fyp #foryou #viral

♬ original sound – Achilleas Mpeos

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.