ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Επίθεση Σ.Κασσελάκη στο «Πρώτο Θέμα»: «Κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα από το γραφείο Τύπου της ΝΔ»

«Η επιτυχία ή αποτυχία της προσπάθειας του site Πέτσα να παρουσιάσει τη μόνη εναλλακτική των πολιτών ως ανυπόληπτη, εξαρτάται από εσάς»

Επίθεση Σ.Κασσελάκη στο «Πρώτο Θέμα»: «Κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα από το γραφείο Τύπου της ΝΔ»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης, με ανάρτησή του στο «Χ», εξαπέλυσε επίθεση στο «Πρώτο Θέμα», με αφορμή ρεπορτάζ περί «έκρυθμης κατάστασης» και «έκρηξης» στην Κουμουνδούρου.

«Κάθε δύο μέρες και ένα δημοσίευμα για “έκρυθμη κατάσταση” και “έκρηξη” στον ΣΥΡΙΖΑ, από το γραφείο Τύπου της ΝΔ-Πρώτο Θέμα.

Η αλήθεια είναι πως ο ΣΥΡΙΖΑ αλλάζει, ανανεώνεται, ψηφιοποιείται συνολικά – και αυτά γίνονται μόνο με τόλμη και επιμονή», αναφέρει ο Σ.Κασσελάκης, σε ανάρτηση του στο «Χ» (πρώην Twitter).

«Η επιτυχία ή αποτυχία της προσπάθειας του site Πέτσα να παρουσιάσει τη μόνη εναλλακτική των πολιτών ως ανυπόληπτη, εξαρτάται από εσάς. Ενημερωθείτε, διασταυρώστε, κάντε πέρα την προπαγάνδα-ηχορύπανση που παλεύει με νύχια και με δόντια να κρατήσει τους διεφθαρμένους φίλους της στην εξουσία», προσθέτει, τονίζοντας ότι «δεν είναι ζήτημα ΣΥΡΙΖΑ. Είναι ζήτημα Δημοκρατίας».

Ο Σ.Κασσελάκης αναφέρει ακόμα, ότι χθες ήταν στις Βρυξέλλες «στο πλευρό των δύο γονιών που έχασαν στα Τέμπη ό,τι πιο ακριβό έχει ένας άνθρωπος στον κόσμο», τονίζοντας ότι «η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης ξεσκέπασαν ένα καθεστώς διαπλοκής, τσιμεντώματος και συγκάλυψης, πρωτόγνωρο για ευρωπαϊκή χώρα».

«Το είδατε – ή μήπως σας το έκρυψαν;», σχολιάζει.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.