ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Πώς μπορεί να ξεφτιλίσεις στην Ελλάδα και τις πιο ιερές έννοιες: Βάζεις τον Αυτιά να ανακράξει «Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια»!

Επίθεση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας κατά του βουλευτή της ΝΔ Κ.Τζαβάρα γιατί είπε ότι «κλώθουν αντί να ερευνούν» τις υποκλοπές!

Διαβάστε τι λέει η ανακοίνωση

Επίθεση της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδας κατά του βουλευτή της ΝΔ Κ.Τζαβάρα γιατί είπε ότι «κλώθουν αντί να ερευνούν» τις υποκλοπές!

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ένωση  Εισαγγελέων Ελλάδος  αναφορικά με την δήλωση του βουλευτή της ΝΔ Κ.Τζαβάρα για απραξία και καθυστερήσεις στην διερεύνηση του σκανδάλου των υποκλοπών.

Όλα αυτά λίγο μετά τον εξαναγκασμό στο παραίτηση του βουλευτή από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας που «διερευνά» (;) το σκάνδαλο.

Υπενθυμίζεται ότι οι δηλώσεις έγιναν χθες στον ραδιοσταθμό «Στο Κόκκινο» αλλά δεν υπήρξε καμία αντίδραση μέχρι που αναδείχθηκαν σήμερα από το pronews.gr σε κύριο άρθρο του:

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση της ΕEΕ αναφέρεται:

«Με αφορμή πρόσφατες δημόσιες δηλώσεις βουλευτή με τις οποίες, αναφερόμενος σε εκκρεμή προκαταρκτική εξέταση που διενεργείται προς διακρίβωση τέλεσης παραβίασης απορρήτου τηλεφωνικής επικοινωνίας κ.α., “συστήνει” στους εισαγγελείς “να βγουν στην δράση και να μην κλώθουν, η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, διαβεβαιώνει ότι και στη συγκεκριμένη περίπτωση η υπόθεση διερευνάται διεξοδικά και θα περατωθεί εντός του απολύτως αναγκαίου χρόνου, χωρίς η ιδιότητα οποιουδήποτε εμπλεκόμενου σε αυτή να αποτελεί κριτήριο για ευνοϊκή ή δυσμενή μεταχείρισή του, ούτε και λόγο κωλυσιεργίας. 

Οι παράγοντες του δημόσιου βίου που σε υψηλούς τόνους επικαλούνται τους εισαγγελείς και το αίσθημα εμπιστοσύνης προς την ελληνική δικαιοσύνη ή βάλλουν κατ’ αυτών, ανάλογα με το υπό συζήτηση θέμα και τη θέση που κατέχουν, πρέπει να αντιληφθούν ότι οι εισαγγελικοί λειτουργοί δεν ακολουθούν τις δικές τους κατά περίπτωση υποδείξεις και προτροπές ή τις ευμετάβλητες πλειοψηφίες της κοινής γνώμης, αλλά το Σύνταγμα και τους νόμους που είναι σύμφωνοι με αυτό, τους οποίους και οι ίδιοι οφείλουν να τηρούν, σεβόμενοι πρωτίστως την αρχή της διάκρισης των λειτουργιών του κράτους».

Nα πούμε ότι μέχρι στιγμής δεν ερευνάται πάντως το σκάνδαλο των υποκλοπών, αλλά το… πώς διέρρευσε η διάπραξή τους! Επίσης ένα ερώτημα είναι η αναφορά στις «ευμετάβλητες πλειοψηφίες της κοινής γνώμης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Προφανώς εννοούν τις εκάστοτε κυβερνήσεις…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.