ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερώτημα προς Κ.Βελόπουλο: Ο Ιησούς έγραψε τις επιστολές με το δεξί ή το αριστερό χέρι;

Επιχείρηση «ξεπλύματος» παιδόφιλου μαστροπού και ευθυνών ΝΔ: Του είχαν δώσει 31 συμβάσεις έργου!

Πλήθος φωτογραφιών με σημαίνοντα στελέχη της Νέας Δημοκρατίας στο προφίλ του στο Facebook

Επιχείρηση «ξεπλύματος» παιδόφιλου μαστροπού και ευθυνών ΝΔ: Του είχαν δώσει 31 συμβάσεις έργου!

Ένα-ένα βγαίνουν στη «φόρα» τα πεπραγμένα του 53χρονου παιδόφιλου και μαστροπού, Ηλία Μίχου, ο οποίος ήταν και κομματάρχης της ΝΔ.

Η Νέα Δημοκρατία, είχε επιχειρήσει όχι μία, ούτε δύο αλλά 31 (!) φορές να «ξεπλύνει» την επιχείρηση του παιδοβιαστή αναθέτοντάς του συμβάσεις έργου!

Ο Ηλίας Μίχος είχε διασυνδέσεις παντού.

Τον Ιούνιο του  2012  οι εκλογές ανέδειξαν νικητή την Νέα Δημοκρατία και τον Αντώνη Σαμαρά.

Τρεις μήνες αργότερα το υπουργείο Υγείας αγοράζει από τον Ηλία Μίχο και το Μίνι Μάρκετ του, για τις ανάγκες του υπουργείου, για προμήθεια ειδών καθαριότητας αξίας 15.938,95 ευρώ.

Λίγο αργότερα και συγκεκριμένα στις 11/12/2012 (το ίδιο έτος), η επιτροπή Εποπτείας & Ελέγχου Παιγνίων (Ε.Ε.Ε.Π.) προμηθεύεται από τον Ηλία Μίχο αναλώσιμα-υλικά καθαριότητας αξίας 116,36 ευρώ ενώ λίγους μήνες αργότερα στις 07/03/2013, η ίδια επιτροπή προμηθεύεται και άλλα προϊόντα καθαριότητας αξίας 151,17 ευρώ.

Δύο από τις 31 συμβάσεις έργου παρακάτω:

Σύμβαση έργου Ηλίας Μίχος 1

Σύμβαση έργου Ηλίας Μίχος 2

https://twitter.com/Marka2_/status/1579482346168123393?s=20&t=jrNg9uB6g8kzK5GlYGRFNQ

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.