ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Ευρωεκλογές: Τον Φρέντι ή τον Σπύρο Μπελέρη θα βάλει στο ευρωψηφοδέλτιό της η ΝΔ;

«Το όνομα Μπελέρης πρέπει να υπάρχει στο ευρωψηφοδέλτιο»

Ευρωεκλογές: Τον Φρέντι ή τον Σπύρο Μπελέρη θα βάλει στο ευρωψηφοδέλτιό της η ΝΔ;

Την ώρα που ο χρόνος που απομένει για τις Ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου είναι λιγότερος από δύο μήνες, στη ΝΔ κάνουν τις τελευταίες προσθήκες και σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά υπάρχει το δίλημμα αν στα ψηφοδέλτια θα μπει ο Φρέντι ή ο Σπύρος Μπελέρης.

Τα ονόματα θα δημοσιοποιηθούν την ερχόμενη Δευτέρα (15/4) σε ειδική εκδήλωση της ΝΔ, κατά την οποία ο πρωθυπουργός θα παρουσιάσει και τα 42 ονόματα όσων θα είναι υποψήφιοι στις 9 Ιουνίου στις Ευρωεκλογές.

Στην κατάρτιση του ευρωψηφοδελτίου το σκεπτικό είναι να απαρτίζεται, από πρόσωπα που έχουν δοκιμαστεί στην Ευρωβουλή και αξίζουν να διεκδικήσουν μία νέα θητεία.

Ένα μεγάλο ερωτηματικό, τρεις ημέρες πριν από τις ανακοινώσεις από τον Κ.Μητσοτάκη, είναι αν στο «γαλάζιο» ευρωψηφοδέλτιο θα περιλαμβάνεται και το όνομα του φυλακισμένου Δημάρχου Χειμάρρας Φρέντι Μπελέρη.

Πρόκειται για μια επιλογή που αποπειράται συσπειρώσει το δεξιό ακροατήριο.

Τελευταίες πληροφορίες εμφανίζουν κάποιους στο Μέγαρο Μαξίμου να προτείνουν μία ενδιάμεση επιλογή: Να μπει στο ευρωψηφοδέλτιο ο γιος του εκλεγμένου δημάρχου, Σπύρος Μπελέρης.

Το συγκεκριμένο σενάριο πυροδότησε και η παρουσία του στο πρόσφατο συνέδριο της Ν.Δ. στο Ζάππειο Μέγαρο.

«Το όνομα Μπελέρης πρέπει να υπάρχει στο ευρωψηφοδέλτιο», έλεγε κορυφαίο στέλεχος της κυβέρνησης, επιβεβαιώνοντας εμμέσως ότι η παραπάνω λύση είναι πάνω στο τραπέζι και ότι η Ν.Δ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.