ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κύπρος, Ίμια, Oruc Reis, Κάσος. Εθνική συνήθεια έγινε η υποχώρηση...

Φίλιππος Καμπούρης: Υποβάλλει μήνυση εναντίον του Κ.Βελόπουλου για απειλές κατά της ζωής του

Η μήνυση περιλαμβάνει επίσης τη βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β' Πειραιά, Σ.Χ. Δημητρίου-Ασημακοπούλου

Φίλιππος Καμπούρης: Υποβάλλει μήνυση εναντίον του Κ.Βελόπουλου για απειλές κατά της ζωής του

Ο Φίλιππος Καμπούρης, πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., υπέβαλε μηνυτήρια αναφορά εναντίον του προέδρου της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκου Βελόπουλου, κατηγορώντας τον ως ηθικό αυτουργό για απειλές κατά της ζωής του, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Η μηνυτήρια αναφορά περιλαμβάνει επίσης τη βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Β’ Πειραιά, Σοφία – Χάιδω Δημητρίου Ασημακοπούλου, καθώς και δύο στενούς συνεργάτες του Κυριάκου Βελόπουλου.

Ο Φ.Καμπούρης δήλωσε τα ακόλουθα:

«Δέχτηκα και δέχομαι απειλές κατά της ζωής μου, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμιση από τα συγκεκριμένα πρόσωπα που καταγγέλλω με την μήνυση μου μετά τις παρακάτω δημόσιες αναφορές μου:

Α) για το ψέμα του κ. Βελόπουλου που έλεγε ότι δεν πουλούσε τις χειρόγραφες επιστολές του Ιησού ενώ υπάρχει βίντεο που τον δείχνει να τις πουλάει έναντι 17€

Β) για τις δημόσιες αναρτήσεις Βουλευτή του Κυριάκου Βελόπουλου που φωτογραφιζότανε στη παρέλαση GAY PRIDE και στήριζε τις απαιτήσεις της ΛΟΑΤΚΙ κοινότητας όπως πχ: γάμος ομόφυλων – ομοφυλόφιλων ζευγαριών, δικαίωμα στην τεκνοθεσία κτλ. και γ) για το βλάσφημο βιβλίο που είχε εκδώσει ο Κυριάκος Βελόπουλος το οποίο χαρακτήριζε μόνος του ως «απαγορευμένο» με τον τίτλο «Ιησούς και Δίας, Ορθοδοξία ή Δωδεκάθεο. Εκάς οι βέβηλοι» (μακριά οι βέβηλοι).

Στο εξαιρετικά βλάσφημο αυτό βιβλίο, ο κ. Βελόπουλος επιχειρούσε να εξισώσει και να συνδέσει την Ορθοδοξία με το Δωδεκάθεο και να παρουσιάζει τον Χριστό ως νόθο γιο Έλληνα στρατιώτη.

Καταλαβαίνοντας όλοι ότι με το σκεπτικό τέτοιων αισχρογραφημάτων, ακυρώνονται συλλήβδην όλα τα θεμελιώδη ορθόδοξα δόγματα, όπως η Θεανθρώπινη υπόσταση του Χριστού, η Αειπαρθενία της Θεοτόκου, η ύπαρξη της Αγίας Τριάδος, άλλα και τα ίδια τα Ευαγγέλια, ο Απόστολος Παύλος και οι υπόλοιποι Απόστολοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Βλασφημώντας ευθέως τον Χριστό, παρουσιάζοντας τον ως έναν απλό άνθρωπο γεννημένο από κάποια αμαρτωλή σχέση».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.