ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Αυτιάς: «Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο αλλά πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων» (βίντεο)

«Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση»

Γ.Αυτιάς: «Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο αλλά πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων» (βίντεο)

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ, Γιώργος Αυτιάς, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (24/4), τόνισε πως «είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αλλά πρώτος στις καρδιές των ανθρώπων».

«Πρέπει να στηρίξουμε τον Έλληνα καταναλωτή, την οικογένεια, να ζήσει το Πάσχα με φθηνότερη τιμή, αλλά να στηρίξουμε και τον παραγωγό», είπε o Γιώργος Αυτιάς.

«Γιατί πάμε Ευρώπη; Στην Ευρώπη θα συντελεστούν μεγάλες αλλαγές. Με την ΚΑΠ εξασφάλισε η πατρίδα μας να μην έχουν μείωση οι αγρότες όπως είχαν σε άλλες χώρες», τόνισε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ.

«Η νέα ΚΑΠ λόγω κλιματικής αλλαγής φέρνει νέα πράγματα. Η δεύτερη μάχη είναι για την άμυνα της χώρας. Εξασφαλίσαμε μεγάλη επιχορήγηση να μην λαμβάνεται υπόψιν η δαπάνη για την άμυνα στο χρέος», πρόσθεσε.

«Το τρίτο στοιχείο είναι καλύτεροι δρόμοι, καλύτερα νοσοκομεία, καλύτερα σχολεία και στήριξη εισοδήματος», συμπλήρωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Ο Γιώργος Αυτιάς μίλησε επίσης για την «εμπιστοσύνη και την αγάπη» που δέχεται από τον κόσμο.

«Αυτό που βλέπουμε είναι ότι “34 χρόνια ήσουν κοντά μας και τώρα πάρε το διαβατήριο”. Είμαι τέταρτος στο ψηφοδέλτιο, αυτή η μέτρηση (σ.σ. η πρόσφατη δημοσκόπηση) δείχνει ότι είμαι πρώτος στις καρδιές τους», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν θα απαντήσω στους πολιτικούς αρχηγούς που μου κάνουν επίθεση. Ευχαριστώ, τρεις μου έκαναν επίθεση. Δεν θα απαντήσω σε αντιπάλους μου. Αυτοί νομίζουν ότι είμαστε αντίπαλοι, πιστεύω ότι κινούμαστε παράλληλα», σημείωσε ο Γιώργος Αυτιάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.