ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Κύρτσος: «Εθνικά επικίνδυνος ο κομπιναδορισμός του Κ.Μητσοτάκη με την Ουκρανία»

«Με δική του ευθύνη η επίσημη Ελλάδα εμφανίζεται διεφθαρμένη και μικρομέγαλη στο θέμα της Ουκρανίας»

Γ.Κύρτσος: «Εθνικά επικίνδυνος ο κομπιναδορισμός του Κ.Μητσοτάκη με την Ουκρανία»

Ο ευρωβουλευτής, Γιώργος Κύρτσος, σε ανάρτησή του στο «Χ», ανέφερε πως είναι «εθνικά επικίνδυνος ο κομπιναδορισμός του Κ.Μητσοτάκη με την Ουκρανία».

Μιλά για «λάθος στρατηγικής σημασίας» σημειώνοντας πως ο εξοπλισμός της Ουκρανίας είναι υποχρέωση ισχυρών κρατών και εκτιμά ότι είναι αστείο να καλύπτονται ελλείψεις μέσω Ελλάδας.

Προσθέτει ότι η τουρκική απειλή είναι σοβαρή, όπως και η κακή πολιτική διάθεση της Ρωσίας.

Σημειώνει επίσης πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν κάνει τίποτα για να περιορίσει το λαθρεμπόριο ρωσικού πετρελαίου ανοικτά της Πύλου που αποφέρει δισεκατομμύρια στον Πούτιν για την πολεμική του προσπάθεια.

Για να καταλήξει:

«Με δική του ευθύνη η επίσημη Ελλάδα εμφανίζεται διεφθαρμένη και μικρομέγαλη στο θέμα της Ουκρανίας,
αναλαμβάνοντας πρόσθετο ρίσκο».

Η ανάρτηση του Γιώργου Κύρτσου:

«Εθνικά επικίνδυνος ο κομπιναδορισμός του Μητσοτάκη με την Ουκρανία.

Ο πρωθυπουργός, για να προωθηθεί σε διεθνή κυκλώματα που τον ενδιαφέρουν, εμφανίζεται πρόθυμος να διαθέσει στην Ουκρανία μεγάλο μέρος των πολεμοφοδίων και των οπλικών συστημάτων της Ελλάδας.

Πρόκειται για λάθος στρατηγικής σημασίας.

Ο εξοπλισμός της Ουκρανίας είναι υποχρέωση ΗΠΑ, Γερμανίας και άλλων ισχυρών κρατών.

Είναι αστείο να καλύπτονται ελλείψεις μέσω Ελλάδας.

Η τουρκική απειλή εξακολουθεί να είναι σοβαρή, όπως και η κακή πολιτική διάθεση της Ρωσίας, μιας δύναμης με μεγάλη επιρροή στην περιοχή μας συμπεριλαμβανομένης της Κύπρου.

Το λαθρεμπόριο ρωσικού πετρελαίου που διεξάγεται ανοιχτά της Πύλου αποφέρει δισεκ. στον Πούτιν για την πολεμική του προσπάθεια.

Όμως ο Μητσοτάκης δεν κάνει τίποτα για να το περιορίσει, αντίθετα υποκλίνεται σε ισχυρά κυκλώματα με τα οποία συνδέεται.

Με δική του ευθύνη η επίσημη Ελλάδα εμφανίζεται διεφθαρμένη και μικρομέγαλη στο θέμα της Ουκρανίας,
αναλαμβάνοντας πρόσθετο ρίσκο».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.