ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Κύρτσος: «Κ.Μητσοτάκης και Ν.Μπακογιάννη έστησαν το άδειασμα της Κύπρου μέσω Κοσόβου»

«Με τέτοιους εθνικούς εκπροσώπους και μη χειρότερα να λέμε...»

Γ.Κύρτσος: «Κ.Μητσοτάκης και Ν.Μπακογιάννη έστησαν το άδειασμα της Κύπρου μέσω Κοσόβου»

Ο ευρωβουλευτής Γιώργος Κύρτσος, με ανάρτησή του στο «Χ» (πρώην Twitter) το πρωί της Κυριακής (21/4), αναφέρθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Ντόρα Μπακογιάννη, τονίζοντας πως «έστησαν το άδειασμα της Κύπρου μέσω Κοσόβου και προσποιούνται ότι διαφωνούν μεταξύ τους».

Παράλληλα, αναφέρει πως «η έκθεση Ντόρας Μπακογιάννη υπέρ της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είναι στα μέτρα της Τουρκίας».

Και συμπληρώνει ότι «τώρα δίνει και ο Μητσοτάκης τη δική του μαχαιριά στην Κύπρο».

Η ανάρτησή του:

«Μαχαιριά Μπακογιάννη-Μητσοτάκη στην Κύπρο μέσω Κοσόβου.

Η έκθεση Ντόρας Μπακογιάννη υπέρ της ένταξης του Κοσόβου στο Συμβούλιο της Ευρώπης, είναι στα μέτρα της Τουρκίας.

Η έγκρισή της με την ψήφο όλων των βουλευτών της ΝΔ που συμμετέχουν στο Συμβούλιο της Ευρώπης,δημιουργεί ένα είδος προηγούμενου υπέρ των Κατεχομένων.

Γι’ αυτό αντιδρούν στην Κύπρο και πανηγυρίζουν σε Τουρκία-Κατεχόμενα.

Τώρα δίνει και ο Μητσοτάκης τη δική του μαχαιριά στην Κύπρο.

Έβαλε τον Γεραπετρίτη να προσποιηθεί ότι διαφοροποιείται από τη Μπακογιάννη και πώς η κυβέρνηση θα ψηφίσει λευκό στην κρίσιμη ψηφοφορία του Μαΐου.

Όμως το λευκό της Ελλάδας εξυπηρετεί Κόσοβο και Κατεχόμενα.

Εάν, όπως φαίνεται, τα 2/3 των κυβερνήσεων ψηφίσουν υπέρ των θέσεων Μπακογιάννη το Κόσοβο θα γίνει δεκτό στο Συμβούλιο της Ευρώπης.

Επομένως Μητσοτάκης, Μπακογιάννη έστησαν το άδειασμα της Κύπρου μέσω Κοσόβου και προσποιούνται ότι διαφωνούν μεταξύ τους.

Με τέτοιους εθνικούς εκπροσώπους και μη χειρότερα να λέμε…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.