ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Γ.Κύρτσος: «Στον δρόμο που χάραξε η Ε.Καϊλή ο Κ.Μητσοτάκης»

Ιδιαίτερα αιχμηρή ανάρτηση κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη από τον Γιώργο Κύρτσο

Γ.Κύρτσος: «Στον δρόμο που χάραξε η Ε.Καϊλή ο Κ.Μητσοτάκης»

Αιχμές κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Γιώργος Κύρτσος μετά από το δημοσίευμα-«βόμβα» του Politico για μυστικές επαφές του πρωθυπουργού με Σαουδάραβες αναφορικά με την συνδιοργάνωση του Παγκόσμιου Κυπέλλου 2030.

Όπως σχολιάζει με καυστικό ύφος ο Γ. Κύρτσος, ο Μητσοτάκης βαδίζει στον δρόμο που χάραξε η Εύα Καΐλή.

«”Υπόδειγμα” σε ζητήματα κράτους δικαίου, ελευθερίας ΜΜΕ, ο Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με το Politico είναι αγκαλιά με τον αιμοσταγή πρίγκηπα διάδοχο της Σ.Αραβίας. Του προσφέρει κάλυψη, διεκδικώντας χρήμα, κοινή διοργάνωση παγκόσμιου ποδοσφαιρικού κυπέλλου.

Στο δρόμο που χάραξε η Καϊλή» σχολίασε ο ευρωβουλευτής του Renew Europe.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.