ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Γ.Λιάγκας κατά Γ.Αυτιά: «Πόσο εύκολα υποδύθηκες τον μανδύα του πολιτικού – Αυτό είναι lifestyle του κερατά» (βίντεο)

«Μέχρι προχθές ήταν υποτίθεται δημοσιογράφος απέναντι στην πολιτική»

Γ.Λιάγκας κατά Γ.Αυτιά: «Πόσο εύκολα υποδύθηκες τον μανδύα του πολιτικού – Αυτό είναι lifestyle του κερατά» (βίντεο)

Ο Γιώργος Λιάγκας, κατά τη διάρκεια της τηλεοπτικής του εκπομπής το πρωί της Τετάρτης, ξέσπασε κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή με τη ΝΔ Γιώργου Αυτιά για την ομιλία που έκανε μετά την επιστροφή του από την Αμερική.

«Αυτό είναι lifestyle του κερατά! Συγγνώμη στον φίλο μου τον Γιώργη, καλά κάνει και το λέει λαϊκιστικό lifestyle. Επίσης, πόσο εύκολα ο Γιώργος Αυτιάς υποδύθηκε τον μανδύα του πολιτικού.

Μέχρι προχθές ήταν υποτίθεται δημοσιογράφος, απέναντι στην πολιτική.

Το σύνθημα λέει που συγκλονίζει “Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια”. Και δεν είναι lifestyle αυτό;», είπε με ιδιαίτερη ένταση ο Γιώργος Λιάγκας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Δεν ανατριχιάσαμε από την πολιτική βαρύτητα! Μπήκε με lifestyle διάθεση. Συμφωνεί ο Μητσοτάκης με αυτή την πολιτική εδώ; Είναι εξαιρετική επιλογή, αλλά απευθύνεται στο πιο δεξιό ακροατήριο της Νέας Δημοκρατίας», τόνισε ο Γιώργος Λιάγκας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.