Δημοκρατία έχουμε, ότι θέλουμε λέμε, έτσι Αλέξη;

Γ.Βαρουφάκης: «Ο Α.Τσίπρας έκανε οντισιόν στο Παλλάς» (βίντεο)

«Ήταν μια θεατρική σκηνή με το ίδιο συνάφι από κάτω. Έμαθα ότι ήταν όλος ο θίασος που διέλυσε ο Τσίπρας»

Γ.Βαρουφάκης: «Ο Α.Τσίπρας έκανε οντισιόν στο Παλλάς» (βίντεο)

Ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 Γιάνης Βαρουφάκης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το βράδυ της Τετάρτης (3/12) σχολίασε την παρουσίαση του βιβλίου του Αλέξη Τσίπρα στο Παλλάς, κάνοντας λόγο για «οντισιόν» στην οποία από κάτω ήταν «όλος ο διαλυμένος θίασος».

«Από το 2015 που έκανε κουρελόχαρτο τη δημοκρατική εντολή για να προσχωρήσει στην ολιγαρχία και την Τρόικα, υπάρχει μια σταθερότητα (σ.σ. στον Τσίπρα), είναι υπερήφανος γι’ αυτό που έκανε.

Από τότε έχει γράψει και 750 σελίδες ερωτική επιστολή στην ολιγαρχία, τώρα έκανε και οντισιόν στο Παλλάς για να του δώσουν ξανά τον ρόλο ενός εκ των δύο δελφίνων της εξουσίας εκ μέρους της ολιγαρχίας» είπε αρχικά o Γ.Βαρουφάκης.

«Ήταν μια θεατρική σκηνή με το ίδιο συνάφι από κάτω. Έμαθα ότι ήταν όλος ο θίασος που διέλυσε ο Τσίπρας. Ο Φάμελλος, η Αχτσιόγλου ο Χαρίτσης» συνέχισε στο ίδιο πλαίσιο ο Γ.Βαρουφάκης προσθέτοντας: «Ο κόσμος αναρωτιέται γιατί τον διέλυσε τον θίασο; Για να τον αναστήσει λειψός;».

Κατά την ανάγνωσή του Γ.Βαρουφάκη «θέλει να παρουσιάσει τον εαυτό του, κοιτάξτε με, σας κάνω, είμαι το αντίπαλον δέον του Μητσοτάκη, εσείς θα γράφετε τους νόμους και θα περνάνε από τη Βουλή είτε με τη ΝΔ είτε με τον μετα-ΣΥΡΙΖΑ»

Ο επικεφαλής του ΜεΡΑ25 σχολίασε και τα περί «πατριωτικής εισφοράς» από τον Αλέξη Τσίπρα λέγοντας «είναι σαν λέει στους χορηγούς του “δώστε και κάτι ρε παιδιά”. Όταν έβαζε 24% ΦΠΑ στο πλαίσιο τρίτου μνημονίου, όλα εκείνα τα χαράτσια, αυτοί δεν ήταν πατριωτικοί φόροι;»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.