ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ανάρτηση για το κινητό τηλέφωνο της Εύας Καϊλή με στόχο το Μαξίμου

Με ποιον τρόπο οι βελγικές αρχές έφτασαν στη σύλληψη της Εύας Καϊλή;

Η ανάρτηση για το κινητό τηλέφωνο της Εύας Καϊλή με στόχο το Μαξίμου

Ο Κώστας Βαξεβάνης προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Twitter σχετικά με το κινητό τηλέφωνο της Εύας Καϊλή που εκθέτει το Μαξίμου.

Σύμφωνα με τον Κωστα Βαξεβάνη: Σύμφωνα με τον @SarantisMich και το @MegaTvOfficial οι Βελγικές Αρχές δεν παρακολουθούσαν το τηλέφωνο της #Καϊλή. Σεβάστηκαν την βουλευτική της ασυλία. Έτσι για την ιστορία.

Τον τρόπο με τον οποίον οι βελγικές αρχές έφτασαν στη σύλληψη της Εύας Καϊλή, «σπάζοντας» τη βουλευτική της ασυλία, ανέλυσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega ο δημοσιογράφος Σαράντης Μιχαλόπουλος.

Επικαλούμενος πηγές από τις Βρυξέλλες, ανέφερε ότι δεν έγινε καμία παρακολούθηση του κινητού τηλεφώνου της έκπτωτης αντιπροέδρου της Ευρωβουλής, καθώς οι βελγικές δικαστικές αρχές σεβάστηκαν πλήρως τη βουλευτική ιδιότητά της. Αντίθετα, υπό παρακολούθηση βρίσκονταν όσοι ύποπτοι εμπλοκής στο Qatargate δεν είχαν την ιδιότητα του ευρωβουλευτή.

Οι βελγικές αρχές είχαν στήσει καρτέρι έξω από το σπίτι της Εύας Καϊλή στις Βρυξέλλες και είδαν τον πατέρα της να μπαίνει με άδεια χέρια και στη συνέχεια να αποχωρεί κρατώντας μία βαλίτσα, γεγονός που οδήγησε στη σύλληψή του λίγα μέτρα μακριά, σε γνωστό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας του Βελγίου. Έτσι κατόρθωσαν να «σπάσουν» την ασυλία της Εύας Καϊλή και ως εκ τούτου να τη συλλάβουν, σύμφωνα με τον Σαράντη Μιχαλόπουλο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

#038;ab_channel=PronewsTV
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.