ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η ανάρτηση του Π.Πολάκη για την κατάληψη στην Ιατρική Αθηνών – «Η ιστορία ποτέ δεν σταματά»

«Περήφανος» έγραψε στην ανάρτηση του

Η ανάρτηση του Π.Πολάκη για την κατάληψη στην Ιατρική Αθηνών – «Η ιστορία ποτέ δεν σταματά»

Ο Παύλος Πολάκης μέσω μιας ανάρτησης στα προσωπικά του social media σχολίασε το γεγονός ότι ψηφίστηκε η πρόταση να πραγματοποιηθεί κατάληψη στην Ιατρική Αθηνών και δήλωσε περήφανος για το γεγονός.

Συγκεκριμένα, έκανε ανάρτηση στην πλατφόρμα Χ (πρώην Twitter) και έγραψε τα εξής:

«Η ιστορία ποτέ δεν σταματα

ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΧΟΛΗ ΑΘΗΝΩΝ ΤΩΡΑ!!!

Υπερψηφίστηκε σε ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ, με απόλυτη πλειοψηφία, αγωνιστικό πλαίσιο για Κατάληψη της Σχολης και πολλές άλλες εκδηλώσεις και κινητοποιήσεις ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΑΕΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ!!

Περήφανος».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.