ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η γκάφα της Ε.Ακρίτα: Μπέρδεψε τους νεκρούς αστυνομικούς σε ανάρτησή της

Δείτε την ανάρτηση της

Η γκάφα της Ε.Ακρίτα: Μπέρδεψε τους νεκρούς αστυνομικούς σε ανάρτησή της

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Έλενα Ακρίτα υπέπεσε σε μία γκάφα καθώς σε μία ανάρτηση που έκανε στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook μπέρδεψε τους δύο νεκρούς αστυνομικούς. Δηλαδή τον 31χρονο Γιώργο Λυγγερίδη που έχασε τη ζωή του μετά το χτύπημα που δέχθηκε από ναυτική φωτοβολίδα στα επεισόδια του Ρέντη και τον 32χρονο αστυνομικό που πέθανε αφότου δέχθηκε μαχαιριές από έναν Νορβηγό σε μπυραρία στη Θεσσαλονίκη.

Το λάθος της κυρίας Ακρίτα ήδη κάνει τον γύρο των social media ενώ η βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης στον λογαριασμό της στο Facebook δεν έχει διορθώσει το λάθος της.

Αναλυτικά η ανάρτησή της στο Facebook:

Για τον 31χρονο αστυνομικό Γιώργο Λυγγερίδη, γράφει ο Κώστας Μπάρκας, Βουλευτής Νομού Πρέβεζας και Τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη ΣΥΡΙΖΑ

«Ένας αστυνομικός έχασε τη ζωή του για μια ασήμαντη αφορμή και μια στιγμή διασκέδασης μετατράπηκε σε τραγωδία. Θέλω να εκφράσω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στην οικογένεια του θύματος. Δυστυχώς άλλο ένα τραγικό περιστατικό, που παγιώνει το αίσθημα ανασφάλειας που επικρατεί στους πολίτες.

Η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι υπόλογη απέναντι στην ελληνική κοινωνία, αφού δεν λαμβάνει ουσιαστικά μέτρα για το εντεινόμενο έλλειμμα δημόσιας αστυνόμευσης».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.