ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η.Κασιδιάρης: «Μεγάλος στόχος μας είναι η διοίκηση του Δήμου Αθηναίων – Τα ψευδή δημοσιεύματα δεν μας πτοούν»

«Εκλεκτοί Αθηναίοι και Αθηναίες δίνουν το παρών σε αυτόν το μεγάλο εκλογικό αγώνα»

Η.Κασιδιάρης: «Μεγάλος στόχος μας είναι η διοίκηση του Δήμου Αθηναίων – Τα ψευδή δημοσιεύματα δεν μας πτοούν»

Ο  υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τη δημοτική παράταξη «Ελεύθεροι Αθηναίοι» Ηλίας Κασιδιάρης σχολιάζει σημερινά δημοσιεύματα, τα οποία χαρακτηρίζει «παραπλανητικά» και υποστηρίζει ότι στόχος του είναι η διοίκηση του Δήμου Αθηναίων. 

Με αφορμή πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της εφημερίδα «Τα Νέα», που κάνει λόγο για «ακροδεξιό σαφάρι για πρόθυμους υποψήφιους, η Δημοτική Παράταξη «Ελεύθεροι Αθηναίοι» ανακοινώνει ότι έχει ήδη συμπληρώσει πλήρη ψηφοδέλτια και στα επτά δημοτικά διαμερίσματα της πρωτεύουσας.

«Εκλεκτοί Αθηναίοι και Αθηναίες δίνουν το παρών σε αυτόν το μεγάλο εκλογικό αγώνα, που θα κρίνει το μέλλον της ιστορικής πόλης των Αθηνών», αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Οι υποψηφιότητες κατατίθενται ήδη στην ηλεκτρονική πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών και στις αρχές Σεπτεμβρίου θα λάβει χώρα η επίσημη παρουσίαση των ψηφοδελτίων μας.

Οι παραπλανητικοί τίτλοι, τα ψευδή δημοσιεύματα και η πολεμική ολόκληρου του συστήματος δεν μας πτοούν, αλλά μας συσπειρώνουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στόχος της παράταξής μας να περάσουμε στο δεύτερο γύρο και στη συνέχεια να αναλάβουμε τη διοίκηση του Δήμου Αθηναίων», επισημαίνει χαρακτηριστικά η παράταξη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.