Καλή και γρήγορη ανάρρωση!

Τώρα και κουμπάροι: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ θα βαφτίσει το δεύτερο παιδί του Κ.ωνσταντίνου Αργυρού και της Α.Νίκα

Ακόμα βέβαια δεν έχει ανακοινωθεί κάποια εγκυμοσύνη

Τώρα και κουμπάροι: Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ θα βαφτίσει το δεύτερο παιδί του Κ.ωνσταντίνου Αργυρού και της Α.Νίκα

Η πρέσβης των ΗΠΑ Κίμπερλι Γκιλφόιλ, κατά τη διάρκεια δηλώσεών της αποκάλυψε ότι θα γίνει κουμπάρα της Αλεξάνδρας Νίκα και του Κωνσταντίνου Αργυρού.

Όλα ξεκίνησαν από δημοσίευμα της Espresso, το οποίο έκανε λόγο για κουμπαριά της Κίμπερλι Γκιλφόιλ με το ζευγάρι, που θα αποκτήσει το δεύτερο παιδί του.

Όπως απάντησε σε σχετική ερώτηση, «ναι (σ.σ. θα γίνω κουμπάρα τους), είναι πολύ συναρπαστικό, είναι υπέροχοι άνθρωποι, είναι σαν οικογένειά μου και το περιμένω με ανυπομονησία».

«Είναι τιμή και ευλογία, είναι πραγματικά υπέροχο να βρίσκομαι εδώ και να έχω τόσες χαρούμενες αναμνήσεις» δήλωσε η Κίμπερλι Γκιλφόϊλ.

«Παιδιά, το είπε ξεκάθαρα ότι θα γίνει κουμπάρα. Είναι παντρεμένοι ο Αργυρός με τη Νίκα, έχουν βαφτίσει το πρώτο παιδί; Άρα προφανώς θα γίνει κουμπάρα στο 2ο παιδί» σχολίασε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει ότι η Κίμπερλι Γκιλφόϊλ έχει μιλήσει ξανά για… babies (μωρά)!

Η Κίμπερλι Γκιλφόιλ έφτασε στο φαληρικό γήπεδο λίγο μετά τις 20:30, με τον διευθύνων σύμβουλο της Alter Ego Media, Γιάννη Βρέντζο να την υποδέχεται. Ακολούθως, οδηγήθηκε σε σουίτα του “Καραϊσκάκης”, για να παρακολουθήσει το ντέρμπι της 20ης αγωνιστικής της Super League.

Πρόκειται για ακόμη μία από τις εμφανίσεις της κορυφαίας εκπροσώπου των ΗΠΑ στην Ελλάδα σε μεγάλο αθλητικό γεγονός της χώρας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.