Στην υπόθεση «κατάσχεση ρωσικών κεφαλαίων στην Ευρώπη» να δούμε στο τέλος «ποιος θα φάει το ξύλο»...

Η Κίνα θα βραβεύσει τον Κ.Καραμανλή για το λιμάνι του Πειραιά

Παρά τα όσα είπε η Κίμπερλι Γκίλφοϊλ κατά του Πεκίνου και της COSCO θα συμμετέχει κανονικά στην εκδήλωση

Η Κίνα θα βραβεύσει τον Κ.Καραμανλή για το λιμάνι του Πειραιά

Παρά τις δηλώσεις της Κίμπερλι Γκίλφόϊλ για το λιμάνι του Πειραιά ο Κώστας Καραμανλής βραβεύεται την προσεχή Πέμπτη με …κινεζικό βραβείο!

Συγκεκριμένα βραβεύεται από το Ελληνοκινεζικό Επιμελητήριο σε εκδήλωση στον Ελληνικό Κόσμο, μαζί με άλλες προσωπικότητες, όπως ο εφοπλιστής Προκοπίου.

Ο πρώην πρωθυπουργός, μάλιστα, θα απευθύνει και έναν σύντομο χαιρετισμό, παρόντος του πρέσβη της Κίνας στη χώρας μας.

Να θυμίσουμε πως επί πρωθυπουργίας του Κώστα Καραμανλή επένδυσε η COSCO στο λιμάνι του Πειραιά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο info3@pronews.gr και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.