ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Full in love o Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε επίσημη εμφάνιση με τη νέα του αγαπημένη (φωτο)

Από το 2019 είχε χωρίσει με την σύζυγό του Χέδερ Ντενίζ Γκίµπσον

Full in love o Ευκλείδης Τσακαλώτος έκανε επίσημη εμφάνιση με τη νέα του αγαπημένη (φωτο)

Σε παρουσίαση βιβλίου εμφανίστηκε με τη νέα του σύντροφο, Όλγα Νάσση, για πρώτη φορά, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος.

Ήδη από το 2019 ήταν γνωστό ότι ο πρώην υπουργός Οικονομικών του ΣΥΡΙΖΑ είχε χωρίσει με την σύζυγό του Χέδερ Ντενίζ Γκίµπσον, μετά από 35 χρόνια κοινής ζωής και είχε αποφασίσει να κάνει νέο ξεκίνημα στη ζωή του.

Για πρώτη φορά, ωστόσο, το ζευγάρι έκανε δημόσια εμφάνιση τη Δευτέρα, στην παρουσίαση του βιβλίου του Νικόλα Φαραντούρη, όπου παρών ήταν και ο Αλέξης Τσίπρα.

Η σχέση του πρώην υπουργού Οικονομικών με την πρώην υποψήφια ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Νάσση ξεκίνησε προσεκτικά, όπως άλλωστε και η μετακόμιση του στα Ανω Πατήσια από την Κηφισιά, προκειμένου να μη διαταραχθεί η ζωή της πρώην συζύγου του και των παιδιών τους.

Ο Νικόλας Φαραντούρης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Όλγα Νάσση

Ο Νικόλας Φαραντούρης, ο Ευκλείδης Τσακαλώτος και η Όλγα Νάσση

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην υπουργός στις προηγούμενες Ευρωεκλογές ανέλαβε να πάει στην Ηπειρο -από όπου κατάγεται- για να στηρίξει τους υποψηφίους του κόµµατος της Αριστεράς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εκεί γνώρισε την κ. Νάσση, η οποία γεννήθηκε, έζησε και εργάζεται στην Ιταλία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.