ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Η συνάντηση Κ.Τασούλα-Ζ.Κωνσταντοπούλου στους διαδρόμους της Βουλής και τα προνόμια της πρώην ΠτΒ

Η επικεφαλής της «Πλεύσης Ελευθερίας» βρέθηκε ήδη στο Μέγαρο της Βουλής

Η συνάντηση Κ.Τασούλα-Ζ.Κωνσταντοπούλου στους διαδρόμους της Βουλής και τα προνόμια της πρώην ΠτΒ

Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου βρέθηκε ήδη στο Μέγαρο της Βουλής, παρόλο που οι κοινοβουλευτικές δραστηριότητες δεν έχουν ακόμη ξεκινήσει. 

Επισκέφθηκε τον απερχόμενο αλλά και συνάμα επόμενο Πρόεδρο της Βουλής (καθώς επαναπροτείνεται από τη Νέα Δημοκρατία για την ίδια θέση) Κώστα Τασούλα και κουβέντιασε μαζί του επί μιάμιση ώρα μια σειρά από διαδικαστικά ζητήματα.

Στο επίκεντρο βρέθηκα τα προνόμια που θα έχει η κ. Κωνσταντοπούλου ως πρώην Πρόεδρος της Βουλής, όπως αυτό του να μπορεί να λαμβάνει το λόγο σε κάθε νομοσχέδιο.

Ακολούθως, Κώστας Τασούλας και Ζωή Κωνσταντοπούλου περπάτησαν μαζί στους διαδρόμους του ισογείου του Μεγάρου καθώς όπως μας ανέφεραν οι γνωρίζοντες, αναζητεί γραφείο που να βρίσκεται δίπλα στην αίθουσα της Ολομέλειας.

Είναι κάτι που μπορεί να το διεκδικήσει και να το πάρει, καθώς έχει τη διττή ιδιότητα της προέδρου κοινοβουλευτικής ομάδας και πρώην Προέδρου του Κοινοβουλίου.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τέλος, Τασούλας και Κωνσταντοπούλου πήγαν μαζί και στην Ολομέλεια, ώστε να δει η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας που ακριβώς θα κάθεται η ίδια και οι υπόλοιποι 7 βουλευτές του κόμματος της ελάσσονος αντιπολίτευσης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.