ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Η βόλτα του Σ.Κασσελάκη με τον Ν.Παππά στο κέντρο της Αθήνας – «Σε καμαρώνουμε από την τηλεόραση» (βίντεο)

«Σε βλέπω και πρωθυπουργό σύντομα», είπε πολίτης στον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖ

Η βόλτα του Σ.Κασσελάκη με τον Ν.Παππά στο κέντρο της Αθήνας – «Σε καμαρώνουμε από την τηλεόραση» (βίντεο)

Χθες Σάββατο, παραμονή του β’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ο Στέφανος Κασσελάκης, πήγε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας με τον βουλευτή Νίκο Παππά ο οποίος έχει εκφράσει τη στήριξή του στον υποψήφιο πρόεδρο του κόμματος.

«Σε καμαρώνουμε από την τηλεόραση» είπαν στον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος με τον Νίκο Παππά βγήκαν αρκετές selfies όπως φαίνεται στο βίντεο που ανήρτησε το πρωί της Κυριακής ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν έλειψαν και οι χαρούμενες στιγμές όταν ο Στέφανος Κασσελάκης συζήτησε με έναν άνδρα ο οποίος ψήφισε την προηγούμενη εβδομάδα και θα ψηφίσει και σήμερα με τον υποψήφιο πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει γελώντας «ψήφισε, θα ξαναφηψίσει, τον έχουμε»

«Σε βλέπω και πρωθυπουργό σύντομα» του είπε ένας άλλος πολίτης με τον Στέφανο Κασσελάκη να του απαντά «θα αλλάξουμε τη χώρα».

Δείτε το βίντεο:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.