ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Κατά τον ΣΥΡΙΖΑ επειδή δεν αναγνωρίζεται ο όρος «γυναικοκτονία» δολοφονούνται γυναίκες. Δηλαδή η γυναίκα είναι ιδιότητα και όχι άνθρωπος...

Ηλίας Κασιδιάρης: «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να με σταματήσετε – Να καταργήσετε τον Άρειο Πάγο»

Το καυστικό tweet του πρώην βουλευτή

Ηλίας Κασιδιάρης: «Μόνο ένας τρόπος υπάρχει για να με σταματήσετε – Να καταργήσετε τον Άρειο Πάγο»

Σε ένα καυστικό tweet προχώρησε ο έγκλειστός  στις φυλακές Δομοκού πρώην βουλευτής Ηλίας Κασιδιάρης, αναφορικά με τις κυβερνητικές μεθοδεύσεις για αποκλεισμό του κόμματος «Έλληνες» από τις Εθνικές εκλογές.

Πιο αναλυτικά ο Η.Κασιδιάρης είπε:

«Προς κυβερνητικά ανδρείκελα και αχυρανθρώπους:

Μία λύση υπάρχει για να με σταματήσετε.

Να καταργηθεί με τροπολογία ο Άρειος Πάγος και τα κόμματα να ανακηρύσσονται από τριμελή επιτροπή με πρόεδρο τον Μητσοτάκη και μέλη τους Βορίδη-Ντογιάκο»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.