
Με αφορμή την παρουσία του στη Θεσσαλονίκη για την επέκταση του Μετρό προς την Καλαμαριά, ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε μια χιουμοριστική αναφορά στη μεταγραφή του Γιάννη Κωνσταντέλια στη Ντόρτμουντ.
Κατά τη διάρκεια της ομιλίας του σε εκδήλωση για την ανάπτυξη της Βόρειας Ελλάδας, ο πρωθυπουργός ανέφερε ότι, πηγαίνοντας στη Θεσσαλονίκη, άκουσε σε τοπικό ραδιόφωνο έναν νεαρό να λέει με έντονο ύφος: «Ποιο Μετρό, φέρτε μου πίσω τον Ντέλια».
@voria.gr «Ποιο μετρό, φέρτε μου πίσω τον “Ντέλια”»: Το μήνυμα που άκουσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης και η απάντησή του #thessaloniki #μητσοτάκης #mitsotakis #κωνσταντέλιας #ΠΑΟΚ ♬ πρωτότυπος ήχος – Voria.gr
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης σχολίασε: «Εκεί δεν μπορώ να κάνω πολλά πράγματα», αναφερόμενος στη μετακίνηση του ταλαντούχου Έλληνα ποδοσφαιριστή στη γερμανική ομάδα.
Στη συνέχεια, απέφυγε να μπει στα οπαδικά, σημειώνοντας πως «χαιρόμαστε πάντα όταν Έλληνες ποδοσφαιριστές διακρίνονται σε ομάδες της Ευρώπης», ενώ πρόσθεσε με νόημα πως «όλοι έχουν τις προτεραιότητές τους».
Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.
Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com
Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.