ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κ.Μπογδάνος σε Γ.Βαλλιανάτο για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Οι νόμοι βασίζονται στις βιολογικές πραγματικότητες» (βίντεο)

«Απαράδεκτη η δήλωση του Α.Μπράτη», ανέφερε ο Κ.Μπογδάνος

Κ.Μπογδάνος σε Γ.Βαλλιανάτο για την τεκνοθεσία από ομοφυλόφιλα ζευγάρια: «Οι νόμοι βασίζονται στις βιολογικές πραγματικότητες» (βίντεο)

Ο Κωνσταντίνος Μπογδάνος καλεσμένος στον Γιώργο Λιάγκα, αντιμετωπίζει τον – εντόνως εκνευρισμένο – Γρηγόρη Βαλλιανάτο και τις δυστοπικές δηλώσεις του Άγγελου Μπράτη.

Σε αυτήν τη «συζήτηση» θα δείτε με πόση επιθετικότητα, αλαζονεία, ασέβεια και δυσανεξία στον διάλογο υπερασπίζονται το νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια οι υπέρμαχοί του.

Πόσο αντιδημοκρατικά και καθεστωτικά φέρονται. Πόσο αρνούνται ακόμα και να ακούσουν την άλλη άποψη.

Θα καταλάβετε όχι μόνο ότι δεν έχουν πραγματικά επιχειρήματα, αλλά και ότι επιχειρείται εν τέλει να μας επιβληθεί ένας σύγχρονος ολοκληρωτισμός. Και αυτό δεν είναι μόνο δυσάρεστο, αλλά και επικίνδυνο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δείτε εδώ ολόκληρο το βίντεο:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.