ΚΛΕΙΣΙΜΟ
To «κοτόπουλο» της Eurovision πιο πολύ άντρας είναι από κάτι προσκυνημένους

Κ.Πρέκας κατά Σ.Κασσελάκη: «Χυδαίος και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα»

«Αποφεύγω να πω το όνομα αυτού του κυρίου...»

Κ.Πρέκας κατά Σ.Κασσελάκη: «Χυδαίος και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα»

Επίθεση κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη με αφορμή την δήλωσή του ότι θέλει να αποκτήσει δύο γιους με τον σύντροφό του Τάιλερ, μέσω παρένθετης μητέρας, έκανε ο Κώστας Πρέκας.

«Δεν θα δεχόμουν ποτέ να απαντήσω γι αυτόν τον κύριο ο οποίος δεν είναι Έλλην. Δεύτερον δεν έχω καμία σχέση με αυτή την αμερικάνικη νοοτροπία που θέλουν να φυτέψουν εδώ οι κύριοι της Αμερικής θέλουν να φυτέψουν εδώ την νοοτροπία τους» δήλωσε ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στην εκπομπή Super Kατερίνα.

«Δεν είναι δυνατόν να απαντήσει ένας Πρέκας σε αυτές τις αηδιαστικές θέσεις που πήρε. Όσον αφορά την οικογένεια που θέλει να φτιάξει με τα δύο αγόρια. Τα αγόρια έχουν άμεση σχέση με τη νοοτροπία των συγκεκριμένων γονέων και που αργότερα αυτά τα αγόρια μπορεί να ακολουθήσουν την πορεία του κυρίου αυτού» είπε ο γνωστός ηθοποιός και πρόσθεσε:

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Αποφεύγω να πω το όνομα αυτού του κυρίου ο οποίος είναι χυδαίος και δεν έχει καμία σχέση με την ελληνική πραγματικότητα και με την ελληνική πολιτική σκέψη. Η ιστορία αυτού του κυρίου θα λήξει μέσα σε ένα εξάμηνο» κατέληξε ο γνωστός ηθοποιός προκαλώντας ποικίλα σχόλια στο πάνελ της εκπομπής.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.