ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Βελόπουλος: «Η Πολιτεία δεν επιθυμεί να λύσει το πρόβλημα της οπαδικής βίας»

«Υπάρχουν πρόεδροι οι οποίοι έχουν τις ομάδες για να χρησιμοποιούν τους οπαδούς σαν τον προσωπικό τους Στρατό»

Κ.Βελόπουλος: «Η Πολιτεία δεν επιθυμεί να λύσει το πρόβλημα της οπαδικής βίας»

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης (13/12), υποστήριξε ότι διαχρονικά, «η Πολιτεία δεν επιθυμεί να λύσει το πρόβλημα της οπαδικής βίας».

Ο Κ.Βελόπουλος δήλωσε κατηγορηματικά ότι «υπάρχουν πρόεδροι οι οποίοι έχουν τις ομάδες για να χρησιμοποιούν τους οπαδούς σαν τον προσωπικό τους Στρατό. Τους εκμεταλλεύονται και ενίοτε τους χρηματοδοτούν».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ήταν ιδιαίτερα επικριτικός απέναντι στους προέδρους ΠΑΕ που έχουν και τηλεοπτικά κανάλια.

«Θα πρέπει να υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των Προέδρων ομάδων και των ιδιοκτητών ΜΜΕ. Υπάρχουν επιχειρηματίες που χρησιμοποιούν τα κανάλια και τις ομάδες, ως μοχλούς πίεσης, προκειμένου να προωθήσουν τα συμφέροντα τους, τα οποία ενδεχομένως να μην είναι και απολύτως νόμιμα», τόνισε στη συνέχεια.

Χαρακτήρισε άδικα τα μέτρα της κυβέρνησης για την αντιμετώπιση της οπαδικής βίας, λέγοντας πως «θα πρέπει να τιμωρηθούν αυστηρά μόνο οι ομάδες που έχουν συμμετοχή σε επεισόδια και όχι όλοι ανεξαιρέτως».

Σε ότι αφορά την ακρίβεια, ο κ. Βελόπουλος υποστήριξε ότι «η κυβέρνηση δεν ενδιαφέρεται για τους πολίτες, αλλά για τα συμφέροντα των ολιγαρχών που έχουν τα καρτέλ ενέργειας και καυσίμων».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ενώ για τα ελληνοτουρκικά, δήλωσε πως «δώσαμε τα πάντα και δεν πήραμε τίποτα», αναφερόμενος στην επίσκεψη Ερντογάν και χρησιμοποίησε για το λόγο αυτό, δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Καραμανλή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.