ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ζαχαριάδης: «Δεν είναι μείζον πολιτικό γεγονός αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγεί τρίτος στις ευρωεκλογές;»

«Στόχος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να ισορροπήσει, να δυναμώσει, ο Κασσελάκης να μείνει και να γίνει πρωθυπουργός»

Κ.Ζαχαριάδης: «Δεν είναι μείζον πολιτικό γεγονός αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγεί τρίτος στις ευρωεκλογές;»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του λίγες ώρες πριν την έναρξη του 4ου συνεδρίου του ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε «δεν είναι μείζον πολιτικό γεγονός αν ο ΣΥΡΙΖΑ βγεί τρίτος στις ευρωεκλογές;», συμπληρώνοντας ότι για τον ίδιο σε μια τέτοια περίπτωση «υπάρχει σοβαρό πολιτικό πρόβλημα».

Παράλληλα, έστειλε το μήνυμα ότι «δεν θεωρώ αποδεκτό ένα αποτέλεσμα που θα αλλάξει την πολιτική γεωγραφία και θα είμαστε τρίτοι».

«Το μη απεκτό αποτέλεσμα αφορά και τον πρόεδρο;» ρωτήθηκε ο κ. Ζαχαριάδης, και απάντησε «όλους μας αφορά».

Σύμφωνα με τον ίδιο «ένα καλό αποτέλεσμα στις Eυρωεκλογές είναι να διατηρησουμε τον κύριο όγκο δυνάμεων που είχαμε στις εθνικές εκλογές του 2023. Δεν βάζω τον πήχη σε ένα σημείο που δεν μπορούμε να τον περάσουμε.

Εγώ θεωρώ ρεαλιστικό ένα κόμμα που συγκέντρωσε 17,8% και πέρασε μια διάσπαση να κρατήσει τις δυνάμεις του. Δεν λέω ότι θα κερδίσουμε τον Μητσοτάκη».

Στο ερώτημα αν θα τεθεί θέμα ηγεσίας στο ενδεχόμενο ο ΣΥΡΙΖΑ να βρεθεί στην τρίτη θέση, ο Κώστας Ζαχαριάδης απάντησε ότι «εμάς στόχος μας είναι ο ΣΥΡΙΖΑ να ισορροπήσει, να δυναμώσει, ο Κασσελάκης να μείνει και να γίνει πρωθυπουργός. Εμάς ο στόχος μας είναι η ηγεσία να περάσει τον πήχη. Εμάς ο αντίπαλός μας είναι ο πρώτος και όχι ο τρίτος, ο τρίτος έχει βάλει αυτοσκοπό να γίνει δεύτερος»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στο πλαίσιο αυτό επέμεινε ότι «κανείς δεν έχει βάλει θέμα ηγεσίας. Μπαίνει θέμα ηγεσίας 100 μέρες πριν τις εκλογές;» και παρατήρησε ότι «όσο ο χώρος θρυμματίζεται, όσο η αντιπαλότητα είναι για το ότι ο τρίτος θα γίνει δεύτερος ο πρώτος πανηγυρίζει»

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.