ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κ.Ζαχαριάδης για Σ.Κασσελάκη: «Δεν εκλέξαμε μονάρχη αλλά πρόεδρο»

Έθεσε ζήτημα πολιτικής πορείας, προσανατολισμού και συνενταγμένης ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ

Κ.Ζαχαριάδης για Σ.Κασσελάκη: «Δεν εκλέξαμε μονάρχη αλλά πρόεδρο»

Ο Κώστας Ζαχαριάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τρίτης (20/2), ανέφερε σχετικά με τον πρόεδρο του κόμματος Στέφανο Κασσελάκη, πως «δεν εκλέξαμε μονάρχη αλλά πρόεδρο».

Παράλληλα, έθεσε ζήτημα πολιτικής πορείας, προσανατολισμού και συνενταγμένης ανάκαμψης του ΣΥΡΙΖΑ.

Προέταξε την ανάγκη ενός ΣΥΡΙΖΑ διαφορετικού από τα προηγούμενα χρόνια και να μπει ένα τέλος στην εσωστρέφεια.

Κληθείς να σχολιάσει τις επικρίσεις στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ κατά του Στέφανου Κασσελάκη, ότι διοικεί το κόμμα σαν επιχείρηση, ο κ.Ζαχαριάδης είπε πως «εκλέξαμε πρόεδρο, δεν εκλέξαμε μονάρχη».

Στο σχόλιο του Γ.Παπαδάκη ότι σημασία έχει τι λέει ο Σ.Κασσελάκης, ο Κ.Ζαχαριάδης απάντησε πως λέει ότι είναι πρόεδρος.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην επισήμανση της Μ.Αναστασοπούλου να δούμε αν έρθει σήμερα ο Σ.Κασσελάκης στην Πολιτική Γραμματεία, ο Κ.Ζαχαριάδης είπε «τι θα πει αν έρθει, είναι μέλος της».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.