ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κάλεσμα ενότητας στις πατριωτικές δυνάμεις θα απευθύνει ο Ν.Νικολόπουλος στην εκδήλωση «Δύναμη για την Ελλάδα» του Π.Παναγιωτόπουλου (upd)

Ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος θα καλέσει σε συνένωση όλων των πατριωτικών πολιτικών κινήσεων για την εμφάνιση κοινού ψηφοδελτίου στις εκλογές

Κάλεσμα ενότητας στις πατριωτικές δυνάμεις θα απευθύνει ο Ν.Νικολόπουλος στην εκδήλωση «Δύναμη για την Ελλάδα» του Π.Παναγιωτόπουλου (upd)

Σε συνένωση όλων των πολιτικών δυνάμεων του πατριωτικού χώρου θα καλέσει ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και τ.υπουργός Νίκος Νικολόπουλος σήμερα στην πολιτική εκδήλωση που διοργανώνει ο δημοσιογράφος και τ.υπουργός Π.Παναγιωτόπουλος στο Κάραβελ στις 18:30.

«Η ενότητα είναι η μαγική λέξη όσων πιστεύουν πραγματικά σε αυτή τη χώρα και στις δυνατότητές της για να επιτύχουμε ανόρθωση της χώρας και των Θεσμών της που καταπατώνται από την κυβέρνηση Μητσοτάκη» τόνισε μιλώντας στους πολιτικούς του συνεργάτες πριν την εκδήλωση ο Νίκος Νικολόπουλος.

«Ενωμένοι θα ανταποκριθούμε στο κάλεσμα της Ιστορίας. Αν επιμείνουν τα αξιόλογα στελέχη του χώρου στις μεμονωμένες και ασυντόνιστες κινήσεις τους, δεν είμαι αισιόδοξος για το τι μέλλει γενέσθαι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μπορεί την κυβέρνηση Μητσοτάκη να την διαδεχθεί κάτι το οποίο επίσης δεν θα σέβεται θεσμούς και την λαϊκή βούληση, όπως συνέβη στο Σκοπιανό. Πρέπει να ενωθούμε», σημείωσε καταλήγοντας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.