ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Καρφιά» Δ.Παπανώτα κατά Σ.Κασσελάκη: «Ανήθικο που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ»

«Οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη» είπε

«Καρφιά» Δ.Παπανώτα κατά Σ.Κασσελάκη: «Ανήθικο που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ»

«Καρφιά» κατά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του πέταξε το πρωί της Παρασκευής ο Δημήτρης Παπανώτας μετά την αποπομπή του από το ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος με απόφαση Κασσελάκη.

Ο δημοσιογράφος χαρακτήρισε «ανήθικο ότι με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ» προσθέτοντας ότι «αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια μου έσκαβαν τον λάκκο».

Μιλώντας στην Σταματίνα Τσιμτσιλή ο Δημήτρης Παπανώτας αρχικά είπε ότι θα επιμείνει να χαμογελάει γιατί «δεν θέλω να κάνω τη χάρη σε αυτούς που με απογοήτευσαν να καταλάβουν ότι μαζί με μένα απογοητεύσαν πολύ κόσμο» ενώ εξέφρασε τις ευχαριστίες του «για τα μηνύματα συμπαράστασης από τους χιλιάδες ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ» υποστηρίζοντας ότι έλαβε «πάνω από από 3.000 μηνύματα συμπαράστασης και 3 υβριστικά μηνύματα».

«Εγώ μπήκα σε αυτό το παιχνίδι μόνος μου ως ιδεαλιστής της αριστεράς, ως ευρωπαίος αριστερός που βλέπει ένα κίνδυνο για την Ευρώπη. Μόνος μου μπήκα, μόνος μου έκανα τον αγώνα που έκανα, μόνος είδα τη στήριξη του κοινού, δεν δέχθηκα συγχαρητήρια από κάνενα για την επίδοσή μου στις εσωκομματικές εκλογές και μάλιστα εξέφρασε σε κομματικά στελέχη την έκπληξη που χάρηκα μόνος μου το αποτέλεσμα και δεν είδα ποτέ τον πρόεδρο» πρόσθεσε.

Παράλληλα είπε ότι «δεν θα μιλήσω για την ουσία της πολιτικής και αν παραμένει ο ΣΥΡΙΖΑ το κόμμα της αριστεράς που εγώ πίστευα, τους εύχομαι καλή επιτυχία και ούτε με τον κ. Κασσελάκη έχω πρόβλημα, ας βάλει αυτούς που θέλει και ας πετάξει αυτούς που θέλει»

Δεν παρέλειψε, ωστόσο, να αφήσει αιχμές για τη στάση συνυποψηφίων του, όπως η Σοφία Μπεκατώρου, λέγοντας «αυτοί που υπερασπιζόμουν δημόσια μου έσκαβαν τον λάκκο και με έναν τρόπο απαράδεκτο. Δεν είμαι χθεσινός εκτίθεμαι 37 χρόνια καθημερινά, τις απόψεις μου τις έχω καταθέσει η ιστορία μου είναι εκεί, στις πολιτικές ομιλίες δεν βρέθηκε κάτι μεμπτό, βρήκαν μια δήλωση στο χρονοντούλαπο για να με χτυπήσουν».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Όσον αφορά το παρασκήνιο της αποπομής του ο Δημήτρης Παπανώτας είπε «όταν μίλησα μαζί σου (σ.σ. με την Σταματίνα Τσιμτσιλή) και σου είπα ότι είμαι έτοιμος να φύγω, μίλησα και με τα κομματικά στελέχη και τους είπα αν δεν έχετε τα κότσια να δεχθείτε τις επιθέσει που θα δεχθώ, αφήστε με να παραιτηθώ. Δεν μου αρέσει με που με απέπεμψαν ενώ ήμουν έτοιμος να παραιτηθώ είναι ανήθικο» για να κλείσει τη συνέντευξή του με το αιχμηρό σχόλιο «οι βεδουίνοι της πολιτικής με φάγανε, καλή χώνεψη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.