ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

«Καρφιά» Λ.Λαζόπουλου κατά Έφης Αχτσιόγλου: «Άμα θες να φύγεις φύγε άμα θες να κλάψεις κλάψε»

«Γύρισε να πάρει την ομπρέλα της, την είχε ξεχάσει» είπε

«Καρφιά» Λ.Λαζόπουλου κατά Έφης Αχτσιόγλου: «Άμα θες να φύγεις φύγε άμα θες να κλάψεις κλάψε»

Ο Λάκης Λαζόπουλος σε ένα νέο επεισόδιο της εκπομπής του στο Youtube εξαπέλυσε επίθεση κατά της Έφης Αχτσιόγλου.

Με μουσική υπόκρουση το γνωστό τραγούδι του Γρηγόρη Μπιθικώτση «Μια γυναίκα φεύγει» ο Λάκης Λαζόπουλος αποχαιρέτησε την Έφη Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας πως «είναι στην πόρτα τώρα η Αχτσιόγλου, δεν θέλει να τον χαιρετήσει» και πρόσθεσε: «Γύρισε να πάρει την ομπρέλα της, την είχε ξεχάσει. Νευρίασε ο Κασσελάκης που έχει αμερικάνικα νεύρα και της λέει: «Άμα θες να φύγεις φύγε, άμα θες να κλάψεις κλάψε» βάζοντας το αντίστοιχο τραγούδι.

Το απόσπασμα ανέβασε στο Twitter ο χρήστης Marka2, που έχει κατηγορηθεί ως ένα από τα λεγόμενα «τρολ» του ΣΥΡΙΖΑ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.