ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κατά μέτωπο επίθεση Γ.Κύρτσου στον Κ.Μητσοτάκη: «Είναι εθνικά ανύπαρκτος στην ΕΕ»

Σε σειρά αναρτήσεων του ο Γιώργος Κύρτσος σχολιάζει τις κινήσεις του ΠΘ

Κατά μέτωπο επίθεση Γ.Κύρτσου στον Κ.Μητσοτάκη: «Είναι εθνικά ανύπαρκτος στην ΕΕ»

Κατά μέτωπο επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη κάνει μέσω αναρτήσεών του στο Twitter ο Γιώργος Κύρτσος.

Σε σειρά αναρτήσεων του ο Γιώργος Κύρτσος σχολιάζει τις κινήσεις του Κ.Μητσοτάκη στα ελληνοτουρκικά και στην πανδημία του κορωνοϊού.

«Ο Ερντογάν περιγράφει στόχους βαλλιστικού πυραύλου Τουρκίας, η κυβέρνηση Μητσοτάκη προετοιμάζει κοινή γνώμη για πιθανή κρίση, αλλά ο Μ δεν μπόρεσε να βάλει στην 8σέλιδη ανακοίνωση συμπερασμάτων Ευρωπ.Συμβουλίου μία παράγραφο για επιθετικότητα Ερντογάν. Εθνικά ανύπαρκτος στην ΕΕ», σημειώνει στην πρώτη του ανάρτηση.

«Μετά από περίοδο απαράδεκτου εφησυχασμού προβολής θεωρίας Μητσοτάκη ότι.. νικήσαμε την πανδημία που όμως είναι μαζί μας και θερίζει, άρχισε η προετοιμασία για τα χειρότερα. 1ο θέμα Καθημερινής: “Οδηγός επιβίωσης σε διπλή επιδημία.Οι προβλέψεις για συνδυασμό κορωνοιού και γρίπης”», συνεχίζει.

«Εφημερίδα προβάλει “επανάσταση στις σχέσεις μας με το Δημόσιο”.Προς το παρόν έχουμε μητσοτακική αντεπανάσταση. Κρίση ΕΣΥ,ρεκόρ θανάτων. Απαξίωση ΑΕΙ. ΕΛΑΣ εκτός νόμου. Συγκοινωνίες,τρένα με όπισθεν. Καθυστερήσεις,λάθη,πτώση αγορ/κης αξίας συντάξεων. Κοινωνικές δομές στα χαρτιά!», τονίζει σε άλλη ανάρτησή του.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.