ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου Ιφιγένεια Καμτσίδου: «Η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί τις εκλογές»!

Δείτε τι δήλωσε η Ιφιγένεια Καμτσίδου

Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου Ιφιγένεια Καμτσίδου: «Η κυβέρνηση ιδιωτικοποιεί τις εκλογές»!

Η Καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου, Ιφιγένεια Καμτσίδου, παραχώρησε τηλεοπτική συνέντευξη και μίλησε για το σκάνδαλο διαρροής προσωπικών δεδομένων από το υπουργείο Εσωτερικών, που οδήγησε στην απόσυρση της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας

Η Ιφιγένεια Καμτσίδου τόνισε κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της ότι «Τα όσα είπε ο A.Γεωργιάδης είναι μια αδιανόητη προσπάθεια ιδιωτικοποίησης των εκλογών και νόθευσης των αποτελεσμάτων»

Πρώτη αγωγή από απόδημο για την υπόθεση με τα προεκλογικά e-mails της Ασημακοπούλου

Κατατέθηκε η πρώτη αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από κάτοικο Ολλανδίας, η οποία δέχθηκε e–mail από το γραφείο της Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου, σε ηλεκτρονική διεύθυνση που είχε δηλώσει για να ψηφίσει στις εθνικές εκλογές και όχι τις ευρωεκλογές.

Η μήνυση στρέφεται κατά του Υπουργείου Εσωτερικών και όχι της κυρίας Ασημακοπούλου, διότι δεν διαφύλαξε τα προσωπικά της δεδομένα, όπως τονίσθηκε στη μηνυτήρια αναφορά.

Τη 15η Μαρτίου, η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ανακοίνωσε την παραίτηση από το ευρωψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ευρωβουλευτής, αφού κατέθεσε στην Αρχή Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων –όπως της ζητήθηκε– στοιχεία που αφορούν το γνωστό θέμα της αποστολής newsletter, ανακοίνωσε μεταξύ άλλων την απόσυρση από το ευρωψηφοδέλτιο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.