ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ξεπέρασαν τα 7.000.000 οι μοναδικοί αναγνώστες και χρήστες των Μέσων του ομίλου DNM Group ανά μήνα!

Ο μεγαλύτερος ελληνικός διαδικτυακός όμιλος

Ξεπέρασαν τα 7.000.000 οι μοναδικοί αναγνώστες και χρήστες των Μέσων του ομίλου DNM Group ανά μήνα!

Ανανέωση από αρχική δημοσίευση: (09/04/2022, 23:59)

Το TIME κυκλοφορεί σήμερα με το κύριο θέμα του χθεσινού pronews.gr γράφοντας ότι «Η Ευρώπη θα βιώσει τον χειρότερο χειμώνα μετά τον Β’ΠΠ» και φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που τα ξένα ΜΜΕ «αντιγράφουν» και συμφωνούν απόλυτα με τις προσεγγίσεις των Μέσων του DNM Group (pronews.gr, defencenet.gr, ygeiamasnews.gr κλπ.) σε ότι αφορά αυτό που έρχεται.

Πρακτικά σε ότι αφορά την εσωτερική πολιτική σκηνή το pronews.gr καθορίζει εν πολλοίς της εγχώρια πολιτική ατζέντα και για τον λόγο αυτό αποτέλεσε έναν από τους κύριους στόχους του κυβερνητικού συστήματος υποκλοπών.

Σε ότι αφορά τις γεωπολιτικές εξελίξεις ισχύει το ίδιο και για την πληροφόρηση που παρέχει το pronews.gr, αλλά και το defencenet.gr, η ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ που σε συνεργασία με τον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ προσφέρει την πλέον ολοκληρωμένη ενημέρωση και ανάλυση σε ότι αφορά τα αμυντικά τεκταινόμενα σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Στην πανδημία και στις δύσκολες ώρες του Covid-19, το ygeiamasnews.gr ήταν από τα ελάχιστα ΜΜΕ που δεν «γονάτισαν» στις λίστες Πέτσα, όμως και τα άλλα ΜΜΕ του ομίλου μας φυσικά και προσέφερε αντικειμενική και σοβαρή ενημέρωση, με μόνιμη επιβεβαίωση της θεματολογίας του.

Ενώ μέχρι σήμερα αποτελεί «φάρο» ενημέρωσης σε όλα τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός.

Φυσικά τα τελευταία δύο χρόνια ο όμιλος -πάντα διατηρώντας την ανεξαρτησία του και αυτό έχει την μεγαλύτερη σημασία στην ενημέρωση- προχώρησε στην δημιουργία επτά διαδικτυακών καναλιών επιτυγχάνοντας την μεγαλύτερη παραγωγή ειδησεογραφικών σποτ σε καθημερινή βάση στο ελληνικό διαδίκτυο.

Σε ότι αφορά τον συνολικό αριθμό αναγνωστών των Μέσων μας ξεπερνούν σε μηνιαία βάση τα 7.000.000 διαφορετικοί αναγνώστες και χρήστες σε πλατφόρμες όπως ΥοuΤube, το Twich, το Ruble, το BitChute-ουσιαστικά όλος ο ενήλικος πληθυσμός της χώρας!

Η επέκταση στο εξωτερικό συνεχίζεται με το defencenet.ae στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και το defencenet.ru στην Ρωσία, που καταγράφουν τις εγχώριες στρατιωτικές και πολιτικές εξελίξεις, ενώ σύντομα θα εμπλουτιστούν και με αντίστοιχες τηλεοπτικές πλατφόρμες που θα παράγουν αποκλειστικό τηλεοπτικό περιεχόμενο.

Κανείς δεν προχώρησε, βέβαια, στο χώρο της ενημέρωσης, διατηρώντας την ανεξαρτησία του, χωρίς να δημιουργεί πολλούς και μεγάλους εχθρούς, από κυβερνήσεις μέχρι «μεγαλοκαρχαρίες» της οικονομίας, αλλά και τρομοκρατικές οργανώσεις που στέλνουν προκηρύξεις απειλώντας δημοσιογράφους και στελέχη του ομίλου.

Δεν μας απασχολούν.

Μάθαμε να ζούμε και να μεγαλώνουμε παρά τα «σκουπίδια» που βρήκαμε στο δρόμο μας. Τα κλωτσήσαμε.

Αλλά όλα αυτά τα επιτεύγματα δεν θα υπήρχαν αν δεν υπήρχατε εσείς που μας στηρίζατε. Εμείς είμαστε εδώ για σας κι εμείς για εσάς.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και προσδοκούμε σε ακόμα μεγαλύτερη στήριξή σας…

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.