ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» με πλούσιο ρεπορτάζ

Θα τη βρείτε στα περίπτερα όλης της χώρας αλλά και της Κύπρου μόνο με 1 ευρώ

Κυκλοφορεί αύριο η εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» με πλούσιο ρεπορτάζ

Αύριο Κυριακή 24 Μαρτίου, όπως και κάθε Κυριακή, κυκλοφορεί η ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα «Αποκαλυπτικά» με αποκαλύψεις και ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ ρεπορτάζ στα περίπτερα όλης της χώρας αλλά και της Κύπρου μόνο με 1 ευρώ.

H ανεξάρτητη εβδομαδιαία κυριακάτικη πολιτική εφημερίδα “Αποκαλυπτικά”, κυκλοφορεί σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αλλά και στην ΑΜΕΡΙΚΗ στον ΚΑΝΑΔΑ στην ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ στην ΓΕΡΜΑΝΙΑ καθώς και ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ για να ενημερώνονται όλοι οι Έλληνες για όλα τα θέματα που αφορούν την χώρα μας.

Στην εφημερίδα ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ αρθρογραφούν μεταξύ άλλων:

Η κ. Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου (χήρα του Ανδρέα Παπανδρέου Πρωθυπουργού της Ελλάδας)

Οι Δικηγόροι:

Νικόλαος Δ. Αναγνωστόπουλος Δικηγόρος Αθηνών

Κωνσταντίνος Γώγος Δικηγόρος Αθηνών

Θάνος Καρατσιώλης Δικηγόρος Θεσσαλονίκης

Η Ραχήλ Μακρή – πρώην Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Κωνσταντίνος Μιναρετζής – Δημοσιογράφος και ανταποκριτής της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ για όλη την Βόρεια Ελλάδα

Ο κ. Μένιος Φουρθιώτης ως εκδότης της εφημερίδας ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ και το ειδησεογραφικού portal apokaliptikanews.gr

Σύντομα θα ανακοινωθεί από την ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ μας η προσθήκη ως αρθρογράφου της ποιο ωραίας ΕΥΡΩΒΟΥΛΕΥΤΗ που με την «μπλε» ματιά της αλλά και το λόγο της θα γράφει για όλους και για όλα και θα κρίνει την εξουσία ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ.

Στην εφημερίδα μας φιλοξενούνται ρεπορτάζ από τα δημοσιογραφικά portal και από τις έντυπες και ηλεκτρονικές εφημερίδες

PRONEWS.GR

MAKELEIO.GR

EDOLIO5.BLOGSPOT.GR

Και πολλά ακόμα …..

Διαβάστε αύριο Κυριακή 24 Μαρτίου στην εφημερίδα Αποκαλυπτικά που κυκλοφορεί: 

ΑΠΟΚΛΑΛΥΨΗ: Ο Ανάργυρος Σκοπελίτης είναι ο Αστυνομικός που πήγε να σκοτώσει τον Μένιο Φουρθιώτη – Την Παρασκευή 29/03/2024 το δικαστήριο

MAKELEIO.GR: Βροχή καταγγελιών για εταιρεία «φάντασμα» της «αμαρτωλής» Ντάγιου με το βαρύτατο ποινικό παρελθόν – Έτσι εξαπατούν τα ανύποπτα θύματά τους με… παρουσιάστρια την Αννίτα … .Αναδημοσίευση από την καθημερινή εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εξαπατήθηκα από την Νατάσα Ντάγιου και το κέντρο αισθητικής της. Να παρέμβει τώρα ο εισαγγελέας.

Αυτή είναι η influencer που «τσάκωσε» η ΑΑΔΕ για φοροδιαφυγή – Τα κρυμμένα 350.000 ευρώ από την Εφορία, το διαζύγιο και τα ριάλιτι που συμμετείχε

Επάγγελμα… influencer – O τρόπος που δουλεύουν, οι υπέρογκες αμοιβές και η ΑΑΔΕ

Η ατάκα για την Ιωάννα Τούνη, την υπόθεση φοροδιαφυγής και η αντίδραση του Twitter.

Oι influencers στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ – «Ζαλίζουν» τα ποσά που κερδίζουν οι δημιουργοί περιεχομένου. Ιωάννα Τούνη: «Για το ταξίδι στις Μαλδίβες πλήρωσα 27.000 ευρώ, θα το ξαναέκανα».

Ο… τιμοκατάλογος των Ελλήνων Influencers

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ 6.200€ παίρνει ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ Αλεξάνδρου για ένα STORY ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΦΩΤΙΑ !!!- Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΠΡΩΗΝ ΑΝΤΙΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ Κ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΒΟΥΡΛΙΩΤΗΣ , Ο ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΗΣ ΑΔΑΕ Κ. ΠΙΤΣΙΛΗΣ , Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ? ΠΟΙΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ STORY? ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΙΣΚΟΥΝ? ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΤΟΥΣ Influencers??? ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΜΕ ΚΡΕΜΕΣ , ΠΑΝΤΟΦΛΕΣ , ΦΡΙΤΕΖΕΣ , ΠΙΤΖΑΜΕΣ ΠΛΑΣΤΙΚΟΙ ? ΓΙΑΤΡΟΙ , ΚΕΝΤΡΑ ΑΙΘΣΗΤΙΚΗΣ? ΠΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ STORY? ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 14 ΩΡΑ ΓΙΑ 700€ ? ΠΟΣΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΙ Influencers ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΑΦΗΖΟΜΕΝΟΙ ????

Το ροζ βίντεο του Τρύφωνα Σαμαρά με ποδοσφαιριστή σε ερωτικές

Περιπτύξεις – Ντροπή για την κοινωνία.

EDOLIO5.BLOGSPOT.COM: ΣΤΟ ΕΔΩΛΙΟ ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΠΟΥ ΕΠΙΣΣΥΡΕΙ ΟΙΝΗ ΚΑΘ. ΙΣΟΒΕΙΩΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΕΟ ΠΚ Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΡΥΩΝΗΣ ΚΑΙ ΤΟ «ΤΡΕΜΟΥΛΟ» ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ Π.Κ.! ΤΟ COLPO GROSSO ΓΙΑ ΤΟ «ΔΑΓΚΩΜΑ» ΤΩΝ 64.500.000 € ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ AFFICHAGE ΚΑΙ Η ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ 2 ΚΟΡΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑΛΕΙΑ , ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΤΟΥ Δ/ΝΤΗ ΝΙΚΟΛΑΟ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ ΑΚΟΜΗ ΟΥΤΕ ΣΕ ΠΡΩΤΟ ΒΑΘΜΟ.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο ΕΚΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ Κ. ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ AFFICHAGE ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΡΥΩΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ…..

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στον Καναδά τις επόμενες ημέρες – Ολοκληρώνεται η συμφωνία για τα 7 νέα Canadair

Αυξάνονται τα πρόστιμα για ξέπλυμα «μαύρου» χρήματος – Ποινή φυλάκισης και σε όσους δεν πληρώσουν χρέη στο δημόσιο για πάνω από 4 μήνες

Δίκη Κωστόπουλου-Κατάθεση Βαζάκα: Toυ είπα πως η Αθανασοπούλου τον κατηγορεί για βιασμό και μου είπε να πάει μαζί της στην Αστυνομία

Πτώση F-16: Πώς σώθηκε με το εκτινασσόμενο κάθισμα ο πιλότος που κατέπεσε νότια της Χαλκιδικής

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ: “ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ ALERTTV

Κολωνός: Ξεσπά η αδερφή της 12χρονης «Βιάζεται ένα μωρό από τόσα άτομα και το τέρας υποστηρίζει ότι ήταν ερωτευμένος»

Ν. Ανδρουλάκης: Το τρίπτυχο της κυβέρνησης είναι διαφθορά- συγκάλυψη- ατιμωρησία

Σαφείς απαντήσεις για τις «περίεργες διαδρομές χρημάτων» του Κασσελάκη ζητούν πηγές της ΝΔ

Καλούν την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ να κάνει μια απλή αναζήτηση στο διαδίκτυο για να δει ότι υπάρχουν φορολογικοί παράδεισοι στο Delaware των ΗΠΑ

Αποκλειστική συνέντευξη στον Κώστα Μιναρετζή – Πάρης: Ο Καρβέλας μου κατέστρεψε την καριέρα!!! Ο άνθρωπος μου με έφτιαξε και με ανέδειξε… Αυτός και με κατέστρεψε επαγγελματικά!!!

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου: Αποκαλύψεις 35 χρόνια μετά το ιστορικό νεύμα του Ανδρέα Παπανδρέου

Ραχήλ Μάκρη: Νεοναζιστική προπαγάνδα στα χρόνια του (υ)ιού

Σούπερ Κική: Η συμμορία Locos, τα ναρκωτικά και η εξομολόγηση μέσα από τη φυλακή

Ποιοι μπαίνουν στο στόχαστρο της ΑΑΔΕ

Η εφημερίδα που έσπασε ρεκόρ πωλήσεων από τα πρώτα της κιόλας φύλλα συνεχίζει την πορεία της με πλούσια αποκαλυπτικά ρεπορτάζ με αποδείξεις.

Η εφημερίδα με ρεπορτάζ και αποδείξεις για την πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία, τα εργασιακά, την υγεία, την αστυνομία και την δικαιοσύνη θα είναι για κάποιους όνειρο και για κάποιους εφιάλτης.

Ο Ιδιοκτήτης , εκδότης και αρθρογράφος της Μένιος Φουρθιώτης και μια πλειάδα έμπειρων δημοσιογράφων θ’ αποκαλύπτουν τα πάντα γύρω από Σκάνδαλα, παραβιάσεις και καταχρήσεις εξουσίας, παραλείψεις και παρεμβάσεις που βάζουν σε κίνδυνο τους θεσμούς , παραβιάζουν το Σύνταγμα και πληγώνουν την δημοκρατία , παρουσιάζονται με ονόματα και αποδείξεις.

Αποκαλυπτικά!

Μια εφημερίδα που θέλει να γίνει συνήθεια για εκείνους και εκείνες που θέλουν να ενημερωθούν με αποδείξεις για όσους και όσες αντί να υπηρετούν τον ελληνικό λαό, έγιναν αλαζόνες και άρπαγες.

Αποκαλυπτικά! Γιατί τα εγκλήματα όποια και αν είναι και απ’ όποιους διαπράττονται πρέπει να τιμωρούνται.

Αποκαλυπτικά ! Γιατί την εποχή των τεράστιων αναγκών των νοικοκυριών , θα επιβραβεύει τους αναγνώστες με χρηστικές προσφορές που θα διευκολύνουν την ζωή σας.

Αποκαλυπτικά ! Η δική σας φωνή, απέναντι στο σύστημα και τους ευνοούμενους του.

Αποκαλυπτικά ! Για όλα και για όλους , από εμάς για όλους εσάς που βαρεθήκατε τα «πολλά» χωρίς απαντήσεις, λύσεις και αποτελέσματα.

Ρεπορτάζ για την πολιτική , την οικονομία , παραπολιτικά , δικαστικό και αστυνομικό με αποδείξεις με μια μεγάλη ομάδα έμπειρων δημοσιογράφων που θα αναδεικνύουν την αλήθεια με στοιχεία και αποδείξεις .

Αποκαλυπτικά! κρίνουμε την εξουσία οποία και αν είναι και στο apokaliptikanews.gr , πάντα με πανελλαδική διάθεση γιατί θέλει να είναι η λύση τόσο στις απορίες σας , αλλά και στον θυμό σας για αδικίες και παραλείψεις που εκθέτουν την εμπιστοσύνη σας και αγνοούν τις αγωνίες της επιβίωσής σας.

Γιατί … απλά Αποκαλυπτικά ….γιατί όλοι γνωριζόμαστε καλά .!

Η ενημέρωση δίπλα σας από την Κυριακή 24 Μαρτίου ΜΟΝΟ με 1€ γιατί … για κάποιους θα είναι όνειρο και για κάποιους εφιάλτης με την υπογραφή του εκδότη της Mενιου Φουρθιώτη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και μην ξεχνάτε το ΝΕΟ ΚΑΝΑΛΙ A εκπέμπει σε όλον το κόσμο από το apokaliptikanews.gr/live , από την DIGEA και σύντομα και από το COSMOTE TV.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.