ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ο Κασσελάκης θα τα «κουτσοκαταφέρει» στις ευρωκάλπες , ο Κούλης θα μείνει πρωθυπουργός, έτσι ή αλλιώς. Αυτόν τον Ανδρουλάκη λυπάμαι...

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έριξε» σχόλιο στο Facebook από καρκινοπαθή – Η ασθενής έκανε κριτική για την κατάσταση του ΕΣΥ

Σε λογοκρισία προέβη η διαχείριση του λογαριασμού του πρωθυπουργού

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Έριξε» σχόλιο στο Facebook από καρκινοπαθή – Η ασθενής έκανε κριτική για την κατάσταση του ΕΣΥ

Η Σοφία Μπαλτά, καρκινοπαθής, έκανε ένα σχόλιο στις 27 Απριλίου σε δημοσίευση στη σελίδα του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο facebook, ο οποίος είχε ανακοινώσει τη δωρεάν πρόσβαση σε εξετάσεις στα δημόσια νοσοκομεία.

Ειδικότερα, ανέφερε ότι παρά το γεγονός πως είναι πλήρως ασφαλισμένη, 52 ετών και διαγνωσμένη με καρκίνο από το 2018, με πρόσφατη διάγνωση για πολλαπλές μεταστάσεις από τις 3 Φεβρουαρίου, δεν έχει καταφέρει να πάρει ούτε ένα ραντεβού για εξετάσεις σε δημόσια ιατρική δομή εδώ και τρεις μήνες, ώστε να καταφέρει να ξεκινήσει θεραπεία για την ασθένεια.

Το συγκεκριμένο σχόλιο, μετά από πολλές «αναφορές» θεωρήθηκε από το facebook ότι είχε σκοπό «να εξαπατήσει άτομα με σκοπό να τους αποσπάσει χρήματα, περιουσιακά στοιχεία ή νόμιμα δικαιώματα» και διαγράφηκε από τον ιστότοπο.

Η ίδια δήλωσε στο λογαριασμό της στο «Χ» για το συμβάν: «ΟΜΕΡΤΑ! Λέω ψέματα και εξαπατώ τον κόσμο για να σας αποσπάσω χρήματα! Η φωτό ήταν από σχόλιο που έκανα στην σελίδα του Πρωθυπουργού όταν ανακοίνωσε πριν λίγες μέρες δωρεάν εξετάσεις στα Δημόσια Νοσοκομεία! Την ίδια φωτό δημοσίευσα και στο προφίλ μου με ανάλογη δημοσίευση. Δείτε στα σχόλια τον σύνδεσμο! Δεν μου φτάνει η αρρώστια μου. Θα με πάνε και κατηγορούμενη που παραπονέθηκα. Αυτοί ΔΕΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ! Εμένα θα ΣΤΕΙΛΟΥΝ! Δεν είμαι τρολ όμως! ΥΠΑΡΧΩ! Και θα ΣΥΝΕΧΙΣΩ ΝΑ ΥΠΑΡΧΩ και Να ΕΝΟΧΛΩ!»

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.