ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Κυβέρνηση: «Μελετά» τρόπους αντιμετώπισης της στεγαστικής κρίσης ενώ δίνει 1.590 € επιδότηση ενοικίου στους αλλοδαπούς!

Τι άλλο θα δούμε σε αυτή τη χώρα

Κυβέρνηση: «Μελετά» τρόπους αντιμετώπισης της στεγαστικής κρίσης ενώ δίνει 1.590 € επιδότηση ενοικίου στους αλλοδαπούς!

Στη στεγαστική κρίση αναφέρθηκε στο νέο TikTok ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ο οποίος είπε μεταξύ άλλων ότι 7 στους 10 Έλληνες κατοικούν σε δικό τους σπίτι, όμως οι 3 στους 10 αναγκάζονται να νοικιάσουν κι αυτοί αντιμετωπίζουν ένα μεγάλο πρόβλημα.

Ο πρωθυπουργός είπε  πω ς οι τιμές των ανήλιων έχουν εκτοξευθεί τα τελευταία χρόνια και ότι η κυβέρνηση του μελετά τρόπους για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα.

Βέβαια αυτό που δεν είπε είναι ότι ενώ ο Έλληνας αδυνατεί να βρει κατοικία με  χαμηλό ενοίκιο αλλοδαποί ¨ανήλικοι» και «ασυνόδευτοι» που έχουν μπει παράνομα στη χώρα παίρνουν  επιδότηση έως και 1.590 ευρώ το μήνα στο πλαίσιο της επιδότησης ημιαυτόνομης διαβίωσης και  έως 4.400 ευρώ για επίπλωση των διαμερισμάτων που ενοικιάζουν!

Πως αισθάνεται άραγε ο Έλληνας πολίτης αλλά και ψηφοφόρος όταν βλέπει ότι το διαβόητο υπουργείο «Μετανάστευσης» δαπανά εκατομμύρια ευρώ για τους αλλοδαπούς και η κυβέρνηση δεν δίνει ούτε δεκάρα για τους ίδιους τους Έλληνες;

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.