ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κυβερνητική διχογνωμία με την πανεπιστημιακή αστυνομία: Τελικά καταργείται ή όχι;

Άλλα λέει ο Ν.Μηταράκης, άλλα ο Π.Μαρινάκης, άλλα η Ν.Μπακογιάννη

Κυβερνητική διχογνωμία με την πανεπιστημιακή αστυνομία: Τελικά καταργείται ή όχι;

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτης Νότης Μηταράκης ανακοίνωσε την κατάργηση της πανεπιστημιακής αστυνομίας, όμως τα κυβερνητικά ρεταρίσματα συνεχίστηκαν για ακόμη μια φορά, καθώς ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης ισχυρίστηκε ότι κάτι τέτοιο… δεν ισχύει. 

«Η πανεπιστημιακή αστυνομία δεν καταργείται, αντιθέτως επανεξετάζουμε πως θα έχει τον καλύτερο ρόλο και τρόπο λειτουργίας σε συνεργασία με όλη την ΕΛ.ΑΣ.», είπε ο Παύλος Μαρινάκης.

Δέχτηκε και διευκρινιστική ερώτηση για το θέμα, επιμένοντας στην απάντησή του: «Ήμουν σαφής. Δεν υπάρχει κανένα θέμα κατάργησης της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Επανεξετάζουμε τον τρόπο λειτουργίας της, για την αποτελεσματικότητα και αυτού του σώματος της Αστυνομίας και είναι σημαντικό αυτό να είναι σε συντονισμό με το σύνολο της Αστυνομίας».

Τη σιγουριά του κ.Μαρινάκη ωστόσο, ήρθε να… τορπιλίσει η τοποθέτηση της βουλευτού Χανίων Ντόρας Μπακογιάννη.

Η Ν.Μπακογιάννη είπε σήμερα ότι είναι «σωστή» η κατάργησή της, θεωρώντας το ως δεδομένο!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Για την πανεπιστημιακή αστυνομία νομίζω ότι είναι μια σωστή απόφαση η κατάργησή της και η ανάληψη της ευθύνης από τα πανεπιστήμια και από τα ιδρύματα, οι οποίοι έχουν υποχρέωση και βεβαίως από εκεί και πέρα καλούν την Αστυνομία όταν πρέπει», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.