ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Στην Ελλάδα ότι πιο μεγάλο είναι το έγκλημα, τόσο πιο μικρή είναι η τιμωρία - Τι, όχι;

Υστερία Κ.Κανέλλη κατά των «Σπαρτιατών» μετά τον εκλογικό τους θρίαμβο – Ύβρεις και από Α.Κούγια

«Δύο κουβέντες μόνο και αν νομιμοποιούμαι να μιλήσω για τον Η.Κασιδιάρη...»

Υστερία Κ.Κανέλλη κατά των «Σπαρτιατών» μετά τον εκλογικό τους θρίαμβο – Ύβρεις και από Α.Κούγια

Η Λιάνα Κανέλλη έκανε επίθεση στο κόμμα «Σπαρτιάτες», το οποίο στηρίζει ο Ηλίας Κασιδιάρης, λίγη ώρα αφότου ανακοινώθηκαν τα πρώτα αποτελέσματα του exit poll. 

Μιλώντας με τον επίσης καλεσμένο στο πάνελ, Αλέξη Κούγια, η Λιάνα Κανέλλη έκανε επίθεση στους «Σπαρτιάτες». Τους υβριστικούς χαρακτηρισμούς για το κόμμα «Σπαρτιάτες» τους ξεκίνησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είπε ότι «ίσως είναι καλύτερα στο προσκήνιο να βρίσκονται στη βουλή οι ναζιστές, φασιστές, για να τους παρακολουθεί ο ελληνικός λαός και να τους κριτικάρουν. Δυστυχώς, αυτή είναι η δημοκρατία».

Άμεσα παρενέβη η Λιάνα Κανέλλη, η οποία με ξέφυγε λέγοντας:

«Ακουσέ με. Μιλάς για τον Κασιδιάρη και του ξανακάνεις διαφήμιση… Δύο κουβέντες μόνο και αν νομιμοποιούμαι να μιλήσω για τον Κασιδιάρη. Σε προσωπικό επίπεδο! Εκτός από πολιτικό… Διαφημίστηκε ο Κασιδιάρης έγκλειστος μέσα στις φυλακές ως πιθανός να μπει να μη μπει σε ψηφοδέλτιο… Ποιος εκπαιδεύει τον ελληνικό λαό να εξωραΐζονται οι φασίστες με νομοθετήματα, με τερτίπια νομικά και να μην τους χτυπάει στο πολιτικό επίπεδο που πωλούνται οι φασίστες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Και η Λιάνα Κανέλλη συνέχισε: «Οι φασίστες πολεμιούνται στα σωματεία, στους δρόμους, στις δουλειές, με πολιτικούς όρους. Όχι με νομικούς όρους. Επομένως αυτή τη στιγμή, ένας διαφημισμένος έγκλειστος δεν αποτελεί πρόβλημα. Αυτή η χώρα έχει δει πολλά επώνυμα φασισταριά να ανεβαίνουν από τα σκατά στην επιφάνεια. Το πρόβλημα είναι αυτοί που τους ψηφίζουν, αν έχουν συναίσθηση τι ψηφίζουν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.