ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χριστοπωλητή, όταν σε πλήρωνε το pronews.gr, ήταν καλά;

Λ.Λαζόπουλος: «Ο Σ.Κασσελάκης έφερε έναν ξένο αέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, σαν τη θεία από το Σικάγο»

«Θεωρώ πως αυτό που έγινε στην Αριστερά ήταν εσκεμμένο - Δεν μου αρέσει η κίνηση αυτών που έφυγαν, δείχνει μια εχθρότητα»

Λ.Λαζόπουλος: «Ο Σ.Κασσελάκης έφερε έναν ξένο αέρα στον ΣΥΡΙΖΑ, σαν τη θεία από το Σικάγο»

Ο Λάκης Λαζόπουλος, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το βράδυ της Τρίτης (19/12) μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη τονίζοντας πως «έφερε έναν ξένο αέρα στο κόμμα, σαν τη θεία από το Σικάγο».

«Θεωρώ πως αυτό που έγινε στην Αριστερά ήταν εσκεμμένο. Δεν μου αρέσει η κίνηση αυτών που έφυγαν, δείχνει μια εχθρότητα. Ο Κασσελάκης δεν έχει προτείνει κάτι, δεν έχει ένα συγκεκριμένο όραμα. Βλέπεις εσύ να έχει; Τον ψήφισαν γιατί ήταν ένα πεθαμένο κόμμα και το ζωντάνεψε λίγο, έφερε έναν ξένο αέρα, σαν τη θεία από το Σικάγο», είπε για όσα έγιναν στην αξιωματική αντιπολίτευση.

Σχολιάζοντας τη φύση της σάτιρας στην Ελλάδα, παρατήρησε ότι, «λείπει η ουσιαστική πολιτική σάτιρα. Οι Έλληνες έχουν χιούμορ. Μπορεί να βγει χιούμορ αλλά δεν υπάρχει κανείς να πλησιάσει την πηγή του χιούμορ γιατί υπάρχει μια άτυπη απαγόρευση».

«Ο ρόλος του καλλιτέχνη είναι να μην κάνει κωλοτούμπες»

«Σε μια κρίση ένας σατιρικός συγγραφέας, πρέπει να κάνει τον αστείο; Δεν είναι αυτή η δουλειά μου. Ο ρόλος του καλλιτέχνη είναι να μην κάνει κωλοτούμπες. Σέβομαι τον κόσμο και δεν θα άλλαζα τη γνώμη μου για να τους αρέσω», ανέφερε για τη σάτιρα, ενώ για την δική του πορεία ο Λάκης Λαζόπουλος είπε πως, «αν δεν σκεφτόμουν θα έπρεπε να παραδεχτώ πως είμαι ηλίθιος. Έχει τρόπο το σύστημα για να σε τιμωρήσει. Αν γύρναγα τον χρόνο πίσω θα έκανα τα ίδια, γιατί ήταν αυτά που πίστευα. Κανείς δεν ήρθε μπροστά μου να μου πει τι τους ενοχλούσε, πήραν όλοι οι δημοσιογράφοι και με πυροβολούσαν. Με πέτυχαν μερικές σφαίρες αλλά δεν έγινε και κάτι», πρόσθεσε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ερωτηθείς για το αν «λείπει» το «Αλ Τσαντίρι» από την τηλεόραση είπε πως, «Δε ξέρω αν λείπει το Αλ τσαντίρι από την τηλεόραση. Πιστεύω ότι λείπει η ουσιαστική σάτιρα όμως. Δεν είναι απαραίτητο να την κάνω εγώ, ας την κάνει κάποιος άλλος» και πρόσθεσε πως, το διαδίκτυο δίνει διαφορετικό βήμα στη σάτιρα. Τέλος, αναφέρθηκε με ενθουσιασμό στην επιστροφή του στο θέατρο, λέγοντας πως, του είχε λείψει.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.