ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Χρειάζονται και στοιχεία για τη νοθεία. Όχι μόνο ενδείξεις...

Μ.Κατρίνης: «Ο Κ.Μητσοτάκης έχει την αποκλειστική ευθύνη για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια»

«Όσο και να κλαίει και να οδύρεται ο κ.Σκρέκας, χιλιάδες πολίτες την βιώνουν εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια»

Μ.Κατρίνης: «Ο Κ.Μητσοτάκης έχει την αποκλειστική ευθύνη για την ανεξέλεγκτη ακρίβεια»

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΑΛ, Μιχάλης Κατρίνης, κατά τη διάρκεια συνέντευξής του, αναφέρθηκε στην ακρίβεια τονίζοντας πως ο «πρωθυπουργός έχει την αποκλειστική ευθύνη».

Παράλληλα μίλησε για το ζήτημα της αύξησης της εγκληματικότητας και τον ανασχηματισμό στο υπουργείο του Προστασίας του Πολίτη.

Αναφερόμενος στην αντιμετώπιση της ακρίβειας, που ταλαιπωρεί καθημερινά τους πολίτες, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε:

«Σε ένα πολιτικό τοπίο, που ο κ.Μητσοτάκης εμφανίζεται κυρίαρχος, έχουμε μία ανεξέλεγκτη ακρίβεια, για την οποία ο ίδιος ο πρωθυπουργός έχει την αποκλειστική ευθύνη. Όσο και να κλαίει και να οδύρεται, λοιπόν, ο υπουργός Ανάπτυξης, ο κ. Σκρέκας, που ανακάλυψε τώρα την αισχροκέρδεια σε πολλά προϊόντα, χιλιάδες πολίτες την βιώνουν εδώ και δύο τουλάχιστον χρόνια σε πάρα πολλά προϊόντα.

Γιατί ενώ έχουμε μία κυβέρνηση που μας λέει καθημερινά ότι κάνει ελέγχους στην αγορά- και κάνει το τελευταίο μόνο διάστημα- την ίδια στιγμή “πέφτει από τα σύννεφα” με τη συνεχιζόμενη αύξηση των τιμών στο βρεφικό γάλα, γεγονός που έχει ήδη επισημανθεί σε έρευνες και σε δημοσιεύματα, ενώ τα νέα ζευγάρια βιώνουν την αισχροκέρδεια στο βρεφικό γάλα εδώ και αρκετό καιρό, χωρίς η κυβέρνηση να κάνει το παραμικρό».

Επίσης, ο κ.Κατρίνης ανέφερε:

«Το ΠΑΣΟΚ σε θέματα ασφάλειας έχει αποδείξει ότι μπορεί να εφαρμόζει καλύτερη πολιτική από την Νέα Δημοκρατία και να είναι πιο αποτελεσματικό στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και της παραβατικότητας.

Η Νέα Δημοκρατία ήρθε το 2019 με το δόγμα “νόμος και τάξη”, αλλά μετά από πεντέμισι χρόνια η εγκληματικότητα, η βία και η παραβατικότητα αυξάνονται κατακόρυφα.

Αυτή τη στιγμή υπάρχει διάχυτη ανασφάλεια στην κοινωνία και παράλληλα υπάρχει και ένας Πρωθυπουργός, που νομίζει ότι μόνο με αλλαγές προσώπων στα υπουργεία μπορεί να αλλάξει μια κατάσταση, η οποία είναι πολύ δύσκολη για όλους τους πολίτες».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.